Nici nu ne putem imagina în ziua de azi cum arătau disensiunile între partide și liderii acestora în lipsa „sfântului” Facebook, însă în prezentul online toate rufele politice se spală în public. Posibil ca politicienii să discute și în privat, cert este că mediul online este invadat de mesajele transmise de aceștia unii către alții. Un exemplu este și încercarea lui Marcel Ciolacu de a fi convingător în ceea ce privește propunerea PSD pentru funcția de premier. Drept e, PNL, USR-PLUS și UDMR încă nu au încheiat travaliul negocierilor, nu s-a înțeles cine, ce și cum ia din felia puterii, astfel că liderul PSD mai încearcă o dată să arate că doar social democrații au dreptul de a propune și primi un premier, dat fiind că au câștigat alegerile, iar restul partidelor sunt cu „circul”.

Circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraș! Mai nou, ”subsemnatul Orban” se autopropune iarăși premier, o funcție din care a plecat acum o săptămână de incompetent ce a fost în gestionarea pandemiei și a economiei.
Nu, ”subsemnatule Orban”! Tu nu mai poți avea nicio funcție în statul român. Nu o meriți! Oamenii mor pe capete, în timp ce voi, inconștienților, continuați să vă bateți pe ciolan!

Singura soluție este premierul propus de PSD – Alexandru Rafila! Strângeți-vă circul ridicol și plecați odată acasă! Pierzătorilor!”, este un nou mesaj transmis de Ciolacu, aseară.

Articolul precedentDIICOT: Percheziții în mai multe județe din țară pe motivul contrabandei cu țigarete
Articolul următorLiberalul Roman, dezamăgit: „Gestul domnului Cioloș nu este doar unul de agresiune la adresa PNL, ci și unul similar cu ce a făcut Dragnea!”