Primarul general al Capitalei este de aseară noul președinte al organizației PSD București. După ce vreme bună a fost în corzi cu fostele conduceri ale partidului, Gabriela Firea a intrat în sfârșit în grațiile conducerii actuale. Iar aseară, președintele interimar Marcel Ciolacu și-a exprimat convingerea că PSD are numai de câștigat dacă este reprezentat în București de Firea.

Azi, primarul Capitalei a ținut își exprime mulțumirea, preluând un citat din Henry Ford: „A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes”.

Ni se potrivește și nouă foarte bine acest citat. Le mulțumesc tuturor colegilor pentru susținere și încrederea acordată. Împreună suntem mai puternici și mai eficienți, pentru oameni. Sănătate și putere de muncă tuturor! Doamne-ajută!”, a continuat mesajul Gabriela Firea.

Ieri, în cadrul conferinței pentru alegerile din PSD București, Ciolacu a opinat că organizația „și-a ales un președinte puternic și determinat să câștige din nou alegerile în Capitală. Gabriela Firea este al doilea cel mai votat om politic din România și liderul cu cele mai multe voturi din PSD.

Am mare încredere că alături de Gabi și de ceilalți șase primari de sectoare vom câștiga din nou alegerile în București! Și da, spun șase, pentru că îl aștept pe Robert Negoiță să se întoarcă în PSD. Avem nevoie de el!”, și-a asumat din nou invitația președintele interimar al PSD.

Articolul precedentViceprimar și consilieri locali găsiți în ofsaid de ANI. Viceprimarul derula și mici afaceri, în timp ce un consilier a încasat ilegal 22.836 lei
Articolul următorȘeful Serviciului Sistematizări din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, acuzat de trafic de influenţă şi dare de mită. Ancheta a pornit după o sesizare