Pentru remedierea unei avarii apărute pe conducta principală de alimentare cu apă de la intersecția bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, echipele RAJA au restricționat traficul auto pe a doua bandă de circulație a bulevardului Tomis, în direcția spre bulevardul Aurel Vlaicu (vaporaș).

Lucrările vor avea loc astăzi, 17 octombrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Poliția Locală a fost notificată pentru a gestiona circulația în zona de la intersecția bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu

Pentru desfășurarea reparațiilor, zona a fost marcată și semnalizată corespunzător, iar Poliția Locală a fost notificată pentru a gestiona circulația.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, deoarece echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația la conducta sub presiune.

RAJA pune la dispoziția abonaților un serviciu de Call Center, disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7

Serviciul de Call Center este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924.

Serviciul de Call Center se bazează pe un robot telefonic, care îndrumă utilizatorii să transmită indexul contorului de apă potabilă, să primească mesaje preînregistrate despre eventuale disfuncționalități în furnizarea apei potabile, să semnalizeze avarii în sistemul de alimentare cu apă sau canalizare către Dispeceratul Central și să solicite informații referitoare la serviciile oferite de companie.

Articolul precedentPrimarul Timișoarei trece la demolarea unui club
Articolul următor1.500 de lei, suma cerută de un instructor auto din Dolj pentru ca un cursant să fie sigur că ia permisul de conducere
Jurnalist full-time / Pesimist part-time