Marcel Ciolacu: „Am ajuns eu, președintele ciumei roșii, să le cer PNL-ului și USR-ului să introducă pe ordinea în Senat legea „Fără penali în funcții publice”

„Ești penal pentru o perioadă mai scurtă sau mai lungă, tot penal ești”, a spus Marcel Ciolacu, cu referire la premierul Florin Cîțu

Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, pune degetul pe rana celor de la USR PLUS, amintindu-le că, de la o vreme, mai exact cam de când se ceartă cu aripa liberală a lui Florin Cîțu, nimeni nu ar mai fi interesat de derularea proiectului „Fără Penali în Funcții Publice”. Acest proiect a fost unul de referință pentru USR PLUS în campania electorală de la parlamentare, de anul trecut.

Marcel Ciolacu: „Vă mai zic o anomalie”

Marcel Ciolacu s-a arătat mirat de o anumită situație, și anume că, în ultima vreme, s-ar fi văzut nevoit să ceară el, „președintele ciumei roșii” să se reintroducă în Senat, pe ordinea de zi, „Fără Penali în Funcții Publice”.

Marcel Ciolacu a amintit și de Florin Cîțu (cu toate că nu neaparat), cel considerat penal, având în vedere dosarul din Statele Unite ale Americii, de acum 27 ani, când premierul a fost închis pentru că ar fi consumat alcool și ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice.

„Nu mă refer neapărat la Cîțu, e evident că e penal. Ești penal pentru o perioadă mai scurtă sau mai lungă, tot penal ești. Cred că trebuie închisă și această temă în societate și de acum să fie o delimitare clară cine accede la funcții publice și cine nu. Este momentul ca România să tragă această linie”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Citește și: Ludovic Orban, de partea USR PLUS: „Şi atunci cu cine mai guvernăm?”

Articolul precedentStarețul Atanasie Prodromitul acuză presa din România de fake news: „se vorbește de un număr de 1.000 de monahi infectați dar nici pe departe acest lucru
Articolul următorBolojan a redus personalul la jumătate și a constatat că proiectele merg mai departe fără probleme
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.