Foto: Facebook/Poliția Română
Foto: Facebook/Poliția Română

La aniversarea vârstei de 5 ani, un copil din Oradea a avut parte de o surpriză din partea polițiștilor de prevenire din Bihor.

Pasionat de profesia de polițist, copilul îi însoțește pe polițiști, alături de părinții săi, la toate acțiunile derulate pentru prevenirea victimizării copiilor prin diverse tipuri de infracțiuni.

Polița Română: ”Copilul iubește atât de mult profesia de polițist încât și-a confecționat propria uniformă, pe care o poartă de fiecare dată când însoțește polițiștii de la prevenire în acțiune”

Potrivit spuselor sale, Bogdănel visează să devină polițist, pentru că își dorește să lucreze cu oamenii, alături de ei.

Și chiar dacă este doar la grădiniță, Bogdănel a învățat de la oamenii legii numeroase sfaturi utile. Băiatul spune că împărtășește toate aceste sfaturi cu copii prezenți la activitățile organizate de polițiști.

Polițiștii l-au sărbătorit pe copil, încă de la primele ore ale dimineții. Pentru că a împlinit 5 ani, Bogdan a primit un tort și mai multe cadouri

Și pentru că Bogdănel ne-a fost alături și de 25 martie, de Ziua Poliției Române, ne-am gândit să îi fim și noi alături azi, de ziua sa! Cu complicitatea părinților, Bogdănel a sărbătorit încă de dimineață, alături de polițiștii de la prevenire și de luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, care i-au făcut o surpriză pe care, cu siguranță, și-o va aminti cu drag atunci când va crește mare. Din partea polițiștilor,  LA MULȚI ANI, Bogdănel!

Îți mulțumim că ne ești alături, împrumutându-ne din energia ta pozitivă și îți dorim ca toate visele să îți devină realitate!”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

La rândul său, Bogdănel le-a făcut un cadou polițiștilor care l-au vizitat de ziua sa, spunându-le că iubește polițiștii, pentru că „ne apară și îi ajută pe copii!”.

Articolul precedentStatul Major al Forțelor Navale îi prezintă scuze lui ÎPS Teodosie pentru întreruperea slujbei ținute de Ziua Marinei
Articolul următorMai mulți români au cumpărat țigări și alcool cu ajutorul cardurilor sociale
Jurnalist full-time / Pesimist part-time