Primarul general al Capitalei a pus pe pagina sa de Facebook câteva imagini cu Podul Ciurel, la care se lucrează intens. Gabriela Firea a asigurat că șantierele vor dispărea cât de curând și se va putea circula pe acest pod, în ciuda întârzierilor. Mai mult, Gabriela Firea precizează că contracandidatul său la alegeri, Nicușor Dan, a încercat să blocheze investiția, pentru propriile interese. În 2019, Nicușor Dan spunea că investiţia este „o aberație”: „În niciun caz nu trebuie să finanţăm o investiţie care îi încurajează pe oamenii care vin de la Craiova şi Piteşti şi se duc la Constanţa, să vină prin Piaţa Unirii, ceea ce această traversare Ciurel ar face”. În locul bulevardului paralel cu Iuliu Maniu, acesta propunea înţeparea în Centura Bucureşti a unor străzi din Vestul Capitalei.

Imagini spectaculoase, în premieră, cu ultimele finisaje ale Podului Ciurel. Se vopsește pilonul central. Am trecut cu brio și peste testele de rezistență statice și dinamice. Muncim toată vara și la finalul acesteia inaugurăm mult-așteptatul Pod Ciurel. Început acum 10 ani. Abandonat în faza incipientă. Preluat aproape de la zero de noi și dus la bun sfârșit.

Vă vine să credeți că unul dintre cei care clamează că vrea să “salveze” Bucureștiul a blocat în instanță acest grandios proiect de infrastructură rutieră, atât de necesar pentru fluidizarea traficului? Pe motive închipuite, cum s-a dovedit în instanță, inclusiv că un prieten avea casă fără autorizație fix pe culoarul de expropriere! Și se mai vrea, în continuare, lup paznic la oi!!”, scrie primarul Firea.

Articolul precedentAleși locali, funcționari publici și un medic, în vizorul ANI
Articolul următorPanică la Consiliul Județean Constanța: o angajată are Covid, președintele în autoizolare