Horia Tutuianu - foto online.psd.ro -
Horia Tutuianu - foto online.psd.ro -

Una dintre angajatele cabinetului președintelui Horia Țuțuianu a fost depistată pozitiv la testul pentru SARS Cov 2

Sfârșit de săptămână cu valuri pe litoral. Fix la închiderea programului de lucru a angajaților din cabinetul președintelui Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a venit știrea-bombă: o colegă a ieșit pozitiv la testul pentru SARS Cov 2. “Astăzi, ne-a fost adus la cunoștință că una dintre angajatele din cadrul cabinetului președintelui Consiliului Județean Constanța a fost depistată pozitiv la testul pentru SARS-COV-2. Dată fiind această situație și respectând întru totul dispozițiile în vigoare referitoare la prevenirea și transmiterea virusului, începând de astăzi contacți direcți ai colegei noastre se vor autoizola la domiciliu. Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, va intra și dumnealui în autoizolare la domiciliu și își va delega atribuțiile vicepreședintelui Claudiu Iorga Palaz. Precizăm că toți cei care au fost contacți direcți vor fi testați, iar în raport de rezultate vor fi luate măsuri conform legislației în vigoare”, a comunicat CJC.  Potrivit reprezentanților instituției, în această după amiază a început activitatea de dezinfecție, care va fi efectuată în fiecare birou și pe toate căile de acces din interiorul și exteriorul CJC.

Spital alb pentru zile negre

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 576 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 26 de persoane au decedat din rândul celor confirmate pozitiv, iar 500 de pacienți au fost declarați vindecați din Constanța și alte județe limitrofe. În acest moment, sunt 102 persoane internate, dintre care 94 din județul Constanța și 8 din alte județe. Până în acest moment, 18 persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2 au fost externate la cerere din unitățile medicale din județul Constanța. Pe litoral funcționează unul dintre cele trei spitale de campanie amenajate pentru preluarea pacienților cu Covid pe teritoriul româniei. Unitatea mediacală ROL 2 a fost amenjată pe un stadion de fotbal și are o capacitate de 600 de paturi. Până în prezent facilitatea nu a fost utilizată pentru tratarea pacienților infectați, ănsă medicii sunt în stare de alertă din cauza exploziei de cazuri la nivel național.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentGabriela Firea despre Podul Ciurel și demersurile lui Nicușor Dan: „Se mai vrea, în continuare, lup paznic la oi!!”
Articolul următorHotelierii din Mamaia plâng cu lacrimi de crocodil: pandemia le-a înecat profitul