Ciolacu numără greșelile Guvernului

Ai îngheţat toate veniturile, deci nu mai există cerere, scade automat şi oferta, neexistând bani, constatăm că am ajuns, în aprilie, la 3,24 inflaţie, deci puterea de cumpărare a românilor scade vertiginos, a spus liderul PSD

Captură video

Aseară, în timp ce era invitat pe platoul unei emisiuni de televiziune, liderul PSD, Marcel Ciolacu a vorbit despre împrumuturile premierului Florin Cîțu, cele despre care Ciolacu crede că ar fi învăluite într-o mare greșeală: lipsa de transparență față de populație. „În primul rând, infuzia de capital. Nu am aflat nici până acum unde s-au dus împrumuturile şi acest deficit de aproape 10% din bugetul de stat.

Marcel Ciolacu „A doua (n.r. greșeală): abordarea bugetară de anul acesta. Ai îngheţat toate veniturile, deci nu mai există cerere, scade automat şi oferta, neexistând bani, constatăm că am ajuns, în aprilie, la 3,24 inflaţie, deci puterea de cumpărare a românilor scade vertiginos”

Nici despre evoluția campaniei de vaccinare Ciolacu nu se declară prea mulțumit, în opinia acestuia, cea mai mare greșeală pe care a făcut-o guvernarea, în ceea ce privește campania de vaccinare este că „nu a făcut parteneriat” cu românii sau administrațiile locale. „Toate centrele de vaccinare nu sunt făcute de Cîţu sau de Orban, nu-i nimic făcut de ei, toate sunt făcute de către administraţiile locale, indiferent de culoarea politică. Ei doar vin şi dau veştile bune. Nu a existat clar cineva să spună paşii. Neaccesul la bolnavii cronici la spitale ne-a dus pe locul zece în lume la mortalitate. Explicaţia e clară: au murit oameni cu zile, oameni care nu au mai avut acces la sistemul sanitar”, a mai spus Marcel Ciolacu, aseară, la Antena3.

De menționat că ieri, premierul Cîțu îl invita pe Marcel Ciolacu la o discuție constructivă cu privire la PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență). Ciolacu comenta, la rândul lui, că invitația este semn de maturitate politică.

Violeta Alexandru „trage Guvernul de urechi”: „Se greşeşte faţă de organizatorii de concerte”

Articolul precedentVioleta Alexandru „trage Guvernul de urechi”: „Se greşeşte faţă de organizatorii de concerte”
Articolul următorIoana Mihăilă, la raport în fața parlamentarilor PSD
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.