Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

Preşedintele Klaus Iohannis sărbătorește, astăzi, Paștele.

Șeful statului a fost prezent, în această dimineața, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, la slujba de Paşte de la Biserica „Sfânta Treime” din Piaţa Mare a Sibiului.

Cu ocazia Învierii, președintele a ținut să transmită, pe contul de Facebook, sănătate și iubire tuturor credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici.

Klaus Iohannis a transmis urări, atât pentru catolici, cât și pentru credincioșii ortodocși

Reamintind de drama poporului ucrinean, președintele României a făcut, din nou, apel la solidaritate.

De asemenea, în mesajul transmis, președintele a transmis urări de Paște în limba română, maghiară și germană.

Totodată, îi salut călduros pe credincioșii care celebrează duminică Floriile, o sărbătoare a bucuriei pentru întreaga creștinătate. De Sfintele Paști înțelegem mai profund mesajul Jertfei și suntem pătrunși de Lumina Învierii. Să nu îi uităm, în această perioadă, pe semenii noștri greu încercați din Ucraina. Prin solidaritatea noastră, le putem oferi alinare și speranță celor care caută refugiu din calea războiului.

Învierea Domnului să vă aducă tuturor pace, oriunde ați fi, în țară sau în comunitățile diasporei, iar iubirea aproapelui să triumfe pretutindeni în lume!

Cristos a înviat! Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Frohe Ostern!”, se arată în mesajul publicat pe contul de socializare.

Șeful statului a mers, duminică dimineaţa, la biserică. Cu toate acestea, nu a ținut să facă declaraţii

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis au mers și sâmbătă seara la slujba de Înviere de la biserica din centrul Sibiului.

Klaus Iohannis a transmis și un un mesaj reprezentanţilor mass-media aflaţi la biserică, declarând că ”este bine să ne rugăm pentru cei care, din păcate, suportă ororile războiului şi încă aşteaptă pace”.

Sursă foto

Articolul precedentAgent Green: ”Tanczos Barna a avut nesimțirea să afirme că nu au existat tăieri ilegale pe durata mandatului său”
Articolul următorDrulă este nemulțumit de măsurile anunțate de Guvern
Jurnalist full-time / Pesimist part-time