Social democrații decid astăzi în ședința Comitetului Executiv referitor la modificarea componenței Guvernului Dăncilă. Vizat este ministrul Justiției, Tudorel Toader, care este și subiectul unei moțiuni de cenzură, amânată de mai multe ori până acum. Înainte de CEx, mai mulți lideri PSD din teritoriu, dar și miniștri, și-a exprimat opinia față de activitatea lui Tudorel Toader ca ministru al Justiției. Puțini sunt cei care au opinii pozitive, însă. Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, a ținut să sublinieze că acesta „nu este membru al Partidului Social Democrat”.

Părerea mea este că ce a decis Curtea Constituțională a României, pe constituționalitatea articolelor de lege din Codul de Procedură Penală și din Codul Penal, acestea trebuiau să intre în vigoare în 45 de zile. Nu au intrat, iar Ministerul Justiției și Guvernul aveau o imensă responsabilitate să pună în acord, datorită instrumentului ordonanță de urgență”, a opinat Marian Oprișan.

Articolul precedentRăzvan Cuc îi amenință pe frații Horpos cu rezilierea contractului pentru Autostrada Transilvania
Articolul următorDisidentul Radu Filipescu pleacă din Grupul pentru Dialog Social. „Am considerat și sustinut că domnul Augustin Lazar nu a fost un torționar, dar totuși a avut un rol în funcția de tânar procuror care nu poate fi neglijat”