tudorel toader remaniere tariceanu huiduit

Călin Popescu Tăriceanu nu crede că Tudorel Toader nu a făcut treabă la Ministerul Justiţiei. Liderul ALDE a precizat că nu a discutat, la întâlnirea miercuri în Parlament, cu Liviu Dragnea despre posibila remaniere a lui Toader.

„Nu, n-am discutat despre chestinea aceasta. Toader nu face parte din ALDE. E pe un loc al PSD. Eu cred că Toader a avut nişte poziţii publice, nişte decizii importante pe care le-a luat care au contribuit la curăţarea justiţiei. Au fost oameni care l-au criticat cu sârg, cei din Opoziţie. Sunt oameni care l-au susţinut, printre care m-am numărat şi eu. Nu cred că Toader nu a făcut treabă. Nu a făcut destul, poate după unii. Dar întotdeauna dacă vrei să găseşti cuiva bube în cap, poţi găsi. Cred că moţiunea pică prost, pentru că eu nu aş vrea prin vot să dăm satisfacţie Opoziţiei. Nu ştiu dacă e invitată doamna Dăncilă în CEx să spună problemele sau domnul Toader”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, marţi seară, la TVR 1.

Întrebat ce crede despre nemulţumirile din PSD la adresa lui Toader, liderul ALDE a răspuns: „Unele le înţeleg şi altele nu le înţeleg. Am avut un calendar în baza căruia spusesem că la 1 martie încheiem subiectul definitiv, dar a fost o lună jumate de întârziere. Azi Toader pare să nemulţumească pe toată lumea. Dacă va fi o decizie la nivelul premierului, sau CEx, nu stiu. Mâine (miercuri – n.red.) cel mai probabil va fi moţiunea simplă depusă pe Justiţie. Eu am spus că nu pot să votez să fac parte din această acţiune. Eu cred că ar fi un cadou prea frumos pentru Opoziţie”. Tăriceanu a adăugat că nu au fost discuţii în interiorul ALDE legate de o remaniere a miniştrilor partidului. „Nu, nu am discutat de remaniere. Remanierea va viza cei doi minişri pe lista PSD şi nu ştiu ce va decide Comitetul Executiv în PSD”, a conchis Tăriceanu.

Articolul precedentFotografia lui ”Cristi Ferrari”, pe site-ul Poliției Române, la secțiunea ”Urmăriri”
Articolul următorRăzvan Cuc îi amenință pe frații Horpos cu rezilierea contractului pentru Autostrada Transilvania