Sursa foto: TIR Magazin

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Sorin Grindeanu susține că fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, „se plictisește repede să numere până la 10.”

Oficialul e de părere că membrul USR e ocupat să numere procentele la care a ajuns partidul în preferințele românilor și nu se mai poate concentra pe „lucrurile constructive.”

Grindeanu a făcut „o listă” cu toate performanțele din mandatul lui Drulă la Transporturi, precizând că a făcut zero kilometri de autostradă și a anulat licitația pentru tronsonul de metrou M6.

Grindeanu: „Nu te supăra, Cătăline!”

„Creearea unor dificultăți majore cu Banca de Investiții a Japoniei, anularea contractului pentru modernizarea DN71 Bâldana-Târgoviște, anularea licitației pentru proiectarea și construirea Centurii Comarnic”, a mai scris ministrul Transporturilor.

Totodată, acesta l-a acuzat pe Drulă că nu și-a respectat promisiunile din seria „luna viitoare începe revoluția infrastructurii iar autostrăzile din Moldova vor apărea ca ciupercile după ploaie!”

De asemenea, Grindeanu i-a transmis  că printre „realizările sale” se numără și studiul de fezabilitate „completat” pentru secțiunea de autostradă Târgu Mureș-Târgu Neamț și lucrările de întreținere pe un fir de cale ferată care au costat 12 milioane de euro pe tronsonul Buzău-Făurei.

„În concluzie: ai jucat #ZERO pe toată linia! Eu repet ce am spus și la audierea mea ca ministru: nu de scandal politic au nevoie acum oamenii, ci de colaborare pentru realizarea unor lucrări concrete promise de toate partidele! Nu te supăra, Cătăline! Vezi partea bună: Ai noroc la bani! Nu la kilometrii de autostradă!”, a concluzionat Grindeanu.

Reamintim că fostul ministru al Transporturilor a susținut că „șansa istorică pe care România o are, PNRR, este făcută praf de PSD-PNL”, precizând că Grindeanu își bate joc de această șansă.

„Cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din toate PNRR-urile din Europa, autostrada A7, bate pasul pe loc și deja intrăm în mari întârzieri”, a scris Drulă pe o rețea de socializare.

De asemenea, acesta a mai precizat că la Ministerul Transporturilor au loc angajări de clientelă, afirmând că PNRR a fost acaparat de „căpușele înfipte în vena statului.”

Sorin Grindeanu, la 5 ani de la abrogarea OUG 13: „Viaţa a oferit alte traiectorii”

Articolul precedentGhinea și Rafila se luptă-n replici acide, în timp ce banii din PNRR pentru spitale se îndepărtează
Articolul următorGabriela Firea: „Femeile au aceleași drepturi cu bărbații”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.