Marcel Ciolacu (captură video)

Liderul social-democrat susține că USR nu are nicio jenă să îi pună pe „românii sărăciți” să le plătească consultanță de 44.000 de euro pe lună, precizând că acest lucru îi definește cel mai bine pe „acești umflați pe bani publici.”

Pe o rețea de socializare, Ciolacu continuă atacul la adresa reprezentanților USR, afirmând că milioanele de euro din PNRR au fost alocate de „useriști pentru servicii de consultanță.”

„Fără transparență, fără niciun criteriu, fără nicio fundamentare!”, e de părere Ciolacu.

Conflictul dintre Rafila și Ghinea continuă

De asemenea, liderul social-democrat a mai susținut că „preacurații useriști” s-au opus optimizării PNRR deoarece nu vreau ca românii să afle de modul în care au de gând să folosească banii veniți de la UE.

„Acum poate înțelege toată lumea de ce cei care propovăduiau s-au opus din toate puterile optimizării PNRR, solicitate de PSD. Pentru că transparența clamată atât de mult de aceiași preacurați useriști i-ar lăsa ca înainte de a ajunge accidental la guvernarea țării: fără locuri de muncă, fără venituri, șomeri pe banii celor pe care tocmai i-au împovărat”, a concluzionat Ciolacu.

Reamintim că fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a declarat că Rafila vrea să scape de construcția de spitale, afirmând că este „foarte agitat.”

Ministrul Sănătății a declarat, joi, într-o conferință de presă, că au existat reacții virulente când a vorbit despre ANDIS.

„Nu am pronunţat niciun nume. Cu toate astea au existat nişte reacţii virulente şi chiar domnul Ghinea a realizat un soi de sustenabilitate a trivialităţii în mesajele publice atunci când mi se adresează pe social media. Să fie sănătos. Nu pot să îi urez decât multă sănătate de toate felurile”, a spus Rafila.

Acuzațiile din partea reprezentantului USR au început să apară după o declarație a ministrului Sănătății la Antena 3.

Acesta a spus că a găsit în PNRR un buget care prevede 5 milioane de euro pentru funcționarea Agenției Naționale de Investiții în Sănătate și 25 de milioane de euro prevăzuți pentru consultanță la această instituție.

Ghinea și Rafila se luptă-n replici acide, în timp ce banii din PNRR pentru spitale se îndepărtează

Articolul precedentAveri nejustificate în cazul a trei funcționari publici: un director din Primăria Eforie trebuie să explice de unde are în cont peste un milion de lei
Articolul următorMedicul Gheorghiță a făcut anunțul așteptat de toți românii. Când se vor ridica restricțiile impuse de pandemie
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.