Întâlnirea de ieri a membrilor Pro România nu a fost una cu ușile închise, ci chiar s-a desfășurat în prezența unor invitați din PSD. Printre aceștia, și Gabriela Firea, care a spus clar și răspicat că are încredere în Victor Ponta, liderul Pro România. Gabriela Firea chiar a calificat această întâlnire ca fiind una „printre colegi și parteneri de dialog”.

Am vorbit despre conjugarea eforturilor noastre pentru modernizarea Capitalei. În timpul mandatului de premier al lui Victor Ponta, Bucureștiul a beneficiat de alocări substanțiale de la guvern și de introducerea Capitalei în POIM, pentru a obține fonduri europene nerambursabile, în vederea reabilitării rețelei de termoficare.

Nu am cum să nu fiu corectă și să spun clar diferențele majore între Victor Ponta și Ludovic Orban, analizând sprijinul pentru bucureșteni. Dl Orban a tăiat bugetul Capitalei, Dl Ponta l-a majorat. Asta spune tot!

Pentru acest an greu, cred că putem construi cu PRO România un proiect dedicat bucureștenilor, cu următoarele priorități: fluidizarea traficului, combaterea poluării, sănătate, educație, consolidări, digitalizare, cultură.

Putem să câștigăm împreună sau să pierdem individual. Aleg prima variantă!”, a explicat primarul Capitalei.

Articolul precedentPUZ-ul Coordonator al Sectorului 1 salvează Pădurea Băneasa. Suprafața împădurită va fi protejată prin lege
Articolul următorUcidere din culpă și conducere sub influența alcoolului, acuzații pentru fostul prefect de Constanța. Cine este Ioan Albu