Anchetă în desfășurare la Constanța, unde fostul prefect a produs un accident mortal, aseară. Ioan Albu este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului, prima testare indicând o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul rutier s-a produs duminică seara, pe DN 3 – între Ciocârlia şi Ciocârlia de Sus, mașina condusă de fostul prefect intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism. În urma impactului au rezultat două victime din care una prinsă sub autoturism. Bărbatul încarcerat, în vârstă de 44 de ani, a fost scos dintre fiarele mașinii de către pompieri, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. A doua victimă, tot un bărbat, a fost transportat la spital.

Ioan Albu, acum în vârstă de 39 de ani, a fost reprezentantul Guvernului la Constanța timp de aproape un an. A fost numit în 2017, iar în vara lui 2018 a anunțat public că a trimis la MAI o cerere în care a cerut încetarea detașării din funcția de prefect. Până să fie numit prefect, Ioan Albu a fost director al Direcției Agricole Constanța.

Articolul precedentGabriela Firea explică de ce îl susține pe Victor Ponta: „Nu am cum să nu fiu corectă”
Articolul următorMiniștrii reloaded din Guvernul Orban 2 apar în fața comisiilor. „O mascaradă, o risipă de timp și resurse”, crede Eugen Teodorovici