Sursa foto: Facebook/ Eugen Tomac
Sursa foto: Facebook/ Eugen Tomac

Președintele PMP Eugen Tomac a comentat astăzi situația din țară, date fiind protestele care țin de câteva zile, cele care abia au început, precum și cele anunțate a avea loc în perioada următoare.

S-ar putea spune că încă de dinainte de învestirea actualului Guvern Ciolacu nu prea au mai fost momente de liniște, însă anul 2024 a început „în forță” din punctul de vedere al protestelor.

Iar liderul PMP consideră că situația creată era de așteptat, din cauza „măsurilor populiste de a risipi bani publici”. Potrivit explicațiilor oferite de europarlamentarul PMP la B1 TV, totul se întâmplă din cauza „politicilor fără viziune”.

Avem un guvern PNL-PSD care a luat o serie de măsuri populiste de a risipi banii publici fără a le explica românilor de unde vin bani pentru aceste pomeni electorale să își mulțumească clienții cu pensiile speciale, o parte din bugetari, însă taxele și impozitele puse pe umerii celor care produc i-au scos pe oameni în stradă (…).

De aceea, eu cred că la ora actuală nimeni nu trebuie să se mire că au sărit prețurile în sus, pentru că este efectul politicilor fără viziune ale actualului cabinet, care a crezut că dacă mulțumește doar clientela politică își asigură voturile pentru acest an – nici pe departe!

Taxele și impozitele majorate produc efecte în lanț și ele pun presiune fantastică pe mediul economic, și de aceea oamenii nu mai pot suporta această lipsă de viziune și de asumare pe soluții practice, în condiții încă de criză”, consideră Eugen Tomac.

Articolul precedentAngajați ai Primăriei Bacău și ai Căminului de Bătrâni, precum și un consilier local, suspectați de corupție într-un dosar privind achizițiile publice
Articolul următorDin avocat, în inculpat: un avocat din Argeș, reținut pentru trafic de influență