D&B Pharma lansează pe piața din România patru noi produse – Euflora Advance All Free, D&B Urinary, Proskur Advance și Immunoday Baby, în cadrul unui eveniment programat a se desfășura joi, 19 ianuarie.

Potrivit companiei, fiecare dintre cele patru noi produse are particularități importante.

Astfel, Euflora Advance All Free conține o formulă îmbunătățită cu fibre solubile, conține Lactobacillus Reuteri, Rhamnosus și Plantarum, tulpini studiate clinic, D&B Urinary (cu D-Manoza în concentrație de 1.000 mg/plic) conține extract standardizat din fructe de merișor canadian d.e.tit 40% proantocianidine, suc de merișor, extract de grapefruit și coacăz negru, având un mecanism complex de acțiune la nivelul tractului urinar, Proskur Advance are o formulă avansată care menține structura și funcția normală a prostatei, conține semințe de dovleac, ”vergea de aur”, urzică, zinc și Vitamina E, în timp ce Immunoday Baby este conceput pentru susținerea imunității și recuperarea organismului copilului. Immunoday Baby conține Zinc și Vitamina C care contribuie la funcționarea optimă a sistemului imunitar și la protejarea celulelor de ”stresul oxidativ”.

Evenimentul de lansare de joi a Euflora Advance All Free, D&B Urinary, Proskur Advance și Immunoday Baby se va desfășura începând cu orele 13.30, la Hotel Capital Plaza (Bulevardul Iancu de Hunedoara 54), în Sala de Conferințe ”Ion Mincu”, fiind așteptați să participe persoane cu expertiză importantă în domeniul medical și din industria farmaceutică.

Invitați speciali sunt Prof. Univ. Dr. Luiza Spiru, Șef Disciplină de Geriatrie și Gerontologie, U.M.F. ”Carol Davila” Facultatea de Medicină, Președinte Fundația „Ana Aslan” Internațional, Medic Primar Medicină Internă, Geriatrie și Gerontologie, Gerontopsihiatru la Spitalul de Boli Cronice ”Sf. Luca”, Lector Univ. Dr. Iulia Florentina Țincu, Medic Primar Pediatrie, Medic Specialist – Gastroenterologie Pediatrică la Spitalul Clinic de Copii Doctor ”Victor Gomoiu”, Conf. Dr. Radu Țincu, medic primar secția Terapie Intensivă – Toxicologie, Spitalul Clinic de Urgență București (unica sectie de acest gen din țară), Prof. Univ. Dr. Monica Cîrstoiu – Șef Clinică Obstetrică – Ginecologie – Spitalul Universitar de Urgență București, Dr. Bogdan Ioan Furtună, Manager Spitalul Clinic Colțea, alături de numeroși medici specialiști, antreprenori și de gazdele și organizatorii evenimentului: Ionuț Băcanu, Founder & CEO D&B Pharma și Livia Mărculescu, General Director D&B Pharma, ambii cu experiență de peste 15 ani la companii de top din industria pharma”, se arată într-un comunicat de presă.

Articolul precedentUSR a lansat site-ul bodedemisia.ro, care a fost atacat cibernetic de pe adrese IP mascate prin Rusia, China sau India
Articolul următorPercheziții într-un dosar de evaziune fiscală; prejudiciul estimat – peste 1,4 milioane de lei