(Video) Patroana unui aprozar din Timișoara a donat trecătorilor toată marfa

Toate fructele şi legumele au fost împărţite oamenilor aflaţi pe stradă

Patroana unui magazin a oferit, gratis, toată marfa trecătorilor aflaţi într-un cartier din Timişoara.

Femeia a împărţit fructele şi legumele din aprozar, în timp ce muncitorii așteptau să demoleze construcția ridicată ilegal.

A donat toată marfa, fără a cere nimic în schimb. Gestul patroanei a venit după aflarea veştii că aprozarul va fi demolat, neavând autorizaţie de funcţionare

Aprozarul în cauză era ridicat lângă un bloc din zona Dâmbovița din Timișoara.

Acesta era parte din construcțiile programate spre demolare de angajații primăriei, pentru că nu aveau autorizațiile de funcționare sau nu respectau reglementările în vigoare.

Patronii au fost anunțați de câteva luni cu privire la demolare. Totuși, când proprietara aprozarului și-a dat seama că magazinul umreaza a fi demolat, aceasta i-a îndemnat pe trecători să se servească gratuit cu tot ce au nevoie, împărţind toată marfa, arată Radio Eco Natura.

Conform unui comunicat emis de autorităţi, reprezentanţii primăriei au început acțiunile de demolare a construcțiilor ridicate fără autorizații sau care nu respectă legea, la Timișoara.

Aceştia susțin că sunt în faza finală de elaborare a unui nou regulament de „ocupare a domeniului public, care sa pună ordine în tot haosul din oraș”.

Reprezentanții primăriei din Timişoara vor demola toate construcțiile ridicate ilegal sau care nu respectă legea. Pentru aceste construcții au fost obținute decizii în instanță

Urbaniștii vor alege un concept de chioșcuri stradale, unitar, care să se aplice în tot orașul. După ce regulamentul va fi complet, va fi trecut prin consiliul local.

După, vor fi scoase la licitație amplasamentele.

Articolul precedentFlorin Cîțu susţine în continuare introducerea certificatului verde
Articolul următorUSR cere demisia lui Lucian Bode
Jurnalist full-time / Pesimist part-time