Scandal sexual în județul Iași, după ce au ieșit la iveală fapte de acum aproape 13 ani, într-un dosar de trafic de persoane și trafic de minori. Conform declarațiilor din cauză, primarul PNL din Mogoşeşti-Siret a plătit pentru sex cu două tinere minore, pe care le trafica același individ. Partidele au avut loc chiar în sediul primăriei, conform publicației Ziarul de Iași, care a și dat de informațiile respective. Nu a durat mult până la reacția primarului, care a scris pe Facebook că face un pas în spate.

În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toți cei care tânjesc la funcția ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche și incheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor.
Eu sunt mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace și am și puterea de a recunoaște in fața lui Dumnezeu și a instanțelor de judecată atunci când greșesc.

Sunt membru al P.N.L. de la începutul carierei mele publice și ințeleg să mă pun la dispoziția conducerii partidului în această situație și rog să se ia act de dorința mea de a mă autosuspenda din această calitate, până când adevărul va ieși la suprafață in acest caz. Le mulțumesc tuturor cetațenilor comunității mele pentru încrederea acordată. Ei sunt singurii care îmi cunosc caracterul personal și realizările în momentele critice din comună, realizări care vor rămâne mai presus de toate răutățile.
Sănătate multă tuturor!
”, a scris Damian Butnariu.

În articolul publicat de Ziarul de Iași se arată că primarul a întreţinut „raporturi sexuale normale şi orale” cu două minore, traficate de o rețea din zona Paşcaniului. Una dintre ele fusese răpită de la şcoală chiar cu câteva ore înainte de a fi „livrată” primarului și, ulterior incidentului, a încercat să se sinucidă. „Martorul Butnariu Damian a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei cu numita B.G.A. şi cu persoana vătămată M.D.I., care i-au fost aduse de către inculpatul Buduroi Adrian, plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei”, se arată în actele de la dosarul instanței. Continuarea, aici.

Articolul precedentSe strigă adunarea pentru un miting de susținere a lui Dragnea: „A fost executat politic!”
Articolul următorAmbasador lăsat la vatră de Iohannis, după aproape 19 ani de periplu prin lume