sondaj imas dragnea huiduit

Săptămâna viitoare se anunță un mitig de susținere dedicat lui Liviu Dragnea, chiar în ziua în care Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit pronunțarea în dosarul introdus de acesta în noiembrie anul trecut. Este vorba despre o cale extraordinară de atac – recurs în casație, împotriva soluției de condamnare. Mitingul este programat de dimineață, unde altundeva decât în fața instanței supreme și este ideea unei avocate. Sau a unei absolvente de drept – așa cum apare pe Facebook.

„Marți 21.01 ora 10 mergem să-l susținem pe Dragnea în fata la ÎCCJ!!! Cine vine să scrie prezent!! Înalta Curte a amânat sentința pentru 21 ianuarie. Recursul în anulare este o cale extraordinară de atac introdusă de fostul lider al PSD, prin care acesta încearcă să obţină rejudecarea dosarului în care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare! Dragnea a fost executat politic!”, scrie Codruța Cerva.

Codruța Cerva a mai organizat un protest în vară, însă în fața Penitenciarului Rahova, chipurile pentru eliberarea lui Liviu Dragnea.

Săptămâna aceasta, marți, Liviu Dragnea a avut ultimul termen în recursul în casație. În decembrie, completul de judecată a admis în principiu cererea fostului lider PSD, aceasta însemnând doar că îi va fi analizată cererea. „Admite în principiu cererea de recurs în casaţie formulată de inculpatul Dragnea Nicolae Liviu împotriva deciziei penale nr. 142 din data de 27 mai 2019, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul de 5 Judecători, în dosarul nr. 2401/1/2018. Respinge cererea de suspendare a executării hotărârii atacate, formulată de recurentul inculpat Dragnea Nicolae Liviu”.

Numai că la următorul termen nu s-a putut judeca nimic, deoarece unul dintre judecători, Andrei Claudiu Rus, a făcut cerere de abținere.

Articolul precedentDoi agenți de poliție din Argeș luau bani pentru a rezolva diferite probleme. Unul dintre aceștia a pretins favoruri sexuale de la o femeie care dădea examenul pentru permis
Articolul următorDupă ce a ieșit la iveală că a plătit unui traficant pentru a întreține relații sexuale cu două minore în sediul primăriei, edilul se autosuspendă. Povestea e din 2007, din județul Iași