Sursă foto: Facebook/Marcel Ciolacu
Sursă foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a vorbit despre confirmarea dată astăzi, 16 noiembrie, de Comisia Europeană în ceea ce privește aderarea României la Spațiul Schengen.

Marcel Ciolacu: ”Comisia Europeană a confirmat astăzi că țara noastră și-a făcut temele și îndeplinește toate condițiile pentru aderarea la Schengen”

Este o schimbare de paradigmă. Pentru prima dată, s-a auzit peste hotare mai mult vocea celor care susțin România, decât a celor care o denigrează în permanență făcând niște jocuri politice foarte mici”, a transmis liderul PSD, prin intermediul unui text publicat pe contul de Facebook.

De asemenea, Marcel Ciolacu a salutat solidaritatea politicienilor din mai multe partide politice în ceea ce privește includerea României într-un spațiu de liberă circulație.

În același context, Președintele Camerei Deputaților a precizat că decizia Comisiei Europene este și o realizare personală, reamintind de efortul depus de social-democrați pentru aderarea României la Schengen.

Liderul PSD: ”Am și o bucurie personală pentru că, în plan politic, am reușit ca-în Parlamentul European, grupul social-democraților europeni să fie singurul care a votat în unanimitate pentru aderarea României la spațiul Schengen”

Sunt convins că familia noastră politică europeană va fi alături de noi până la capăt. Invit și reprezentanții altor partide politice să lase trăncăneala și să facă măcar în al 12-lea ceas ceva pentru țara lor. De exemplu, să își convingă colegii din familia politică din care fac parte să voteze pentru aderarea României la Schengen”, a conclus Președintele Camerei Deputaților.

Articolul precedentReîncepe ”Capace cu Suflet”: un proiect caritabil și ecologic, care promovează voluntariatul
Articolul următorAsociație pentru protecția mediului: ”Până în 2050, aproape toate speciile de păsări marine vor mânca plastic”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time