Sursă foto: Facebook - Marcel Ciolacu
Sursă foto: Facebook - Marcel Ciolacu

Liderul PSD a vorbit astăzi, 7 octombrie, despre nevoia și condițiile de aderare la Spațiul Schengen, explicând că a sosit momentul ca toți decidenții și partidele politice din România să susțină acest proces.

Marcel Ciolacu a precizat că această aderare trebuie susținută în următoarele săptămâni, pe toate canalele și pe toate fronturile.

Ciolacu, despre aderarea României la Spațiul Schengen: ”Este foarte important ca în această perioadă să fim cu toții uniți și să acționăm pentru țara noastră”

” În această chestiune nu e loc de orgolii și rivalități. Apelul meu este ca toate partidele să utilizeze contactele pe care le au în familiile lor politice europene, pentru susținerea aderării României la Spațiul Schengen”, a scris liderul PSD pe contul de Facebook.

În același context, Ciolacu a anunțat că își va arăta această susținere la Congresul Socialiștilor Europeni, care va avea loc peste puțin timp la Berlin.

De asemenea, colegii săi din Parlamentul European au zilnic discuții cu oficiali din alte state membre pentru a-i convinge să susțină cauza României.

”Sunt convins că și celelalte partide pot contribui semnificativ pentru a obține un succes pentru România”

Nu trebuie să avem vreo rezervă în această luptă pentru un obiectiv național strategic, fiindcă dreptatea este de partea noastră! România îndeplinește de mult timp toate condițiile tehnice de aderare, iar conduita țării noastre în gestionarea fluxurilor de refugiați din Ucraina și în asigurarea rutelor de export pentru grânele ucrainene, arată că merităm pe deplin admiterea în Spațiul Schengen”, a scris liderul social-democrat.

Articolul precedentUn polițist a distribuit în spațiul media poza cadavrului unui tânăr lovit de tren
Articolul următorOficial: SRI nu are nicio legătură cu  evenimentul de la Pitești, dedicat eroilor fostei Securități
Jurnalist full-time / Pesimist part-time