Sursa foto: Facebook

Ioana Constantin, vicepreședintele PMP, a afirmat că partidul condus de George Simion este un partid pro-Rusia și cere tuturor partidelor politice să refuze orice fel de colaborare cu AUR.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook,  Ioana Constantin e de părere că partidul lui Simion este anti-european și anti-NATO. Mai mult decât atât, ea e de părere că „băiatul ăsta” acționează contra intereselor României. Totodată, vicepreședintele PMP consideră că țara noastră „nu a avut niciodată în acești 30 de ani” un astfel de partid pro-Rusia.

Ioana Constantin: „Cu extremiștii, niciodată la aceeași masă! Cu Rusia, niciodată la aceeași masă!”

În mesajul postat pe Facebook, Ioana Constantin îi amintește liderului AUR că „anarhia nu înseamnă patriotism”, făcând referire la problemele pe care George Simion le-a provocat la granița cu Republica Moldova.

„Asta arată cine e de fapt Simion și cine e partiduletul acesta de laborator pe care îl conduce. Un partid care a avut tupeul să propună un premier admirator al lui Putin – Călin Georgescu”, a mai spus Ioana Constantin. În aceeași ordine de idei, liderul PMP Cristian Diaconescu a mărturisit că a fost contactat de AUR. El a dat asigurări că exclude orice fel de alianță cu partidul condus de Simion.

George Simion își dorește să formeze un „pol conservator”

Co-președintele AUR, George Simion, a precizat că a luat legătura cu mai multe partide politice pentru formarea unui „pol conservator”. Până acum, el a reușit să vorbească cu Partidul Alternativa Dreaptă, PNȚCD, Alianța Creștin Democrată și Coaliția pentru Națioune. Mai mult, liderul AUR a adăugat că va lua legătura și cu Ludovic Orban. Evident, după ce acesta își va crea propriul partid.  

George Simion susține că o viitoare alianță dintre Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) este „nocivă” pentru întrega societate românească.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a fost înființat pe 19 septembrie 2019. Copreședinții partidului sunt George Simion și Claudiu Târziu. La alegerile parlamentari din 6 decembrie 2020, conform datelor oferite de Biroul Electoral Central (BEC), AUR a reușit să peste 9% din voturi, intrând astfel în Parlamentul României.

AUR vrea formarea unui „pol conservator”

Articolul precedentClipe de coșmar pentru pacienții cu cancer. Zeci de bolnavi, trimiși acasă pentru că la Spitalul Colțea s-au defectat instalațiile radiologice. Serviciul Achiziții a generat această catastrofă
Articolul următorZeci de percheziții DNA în cel mai recent dosar privind vaccinarea fictivă
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.