Mire
Mire. Sursa foto: limarom.ro

 Demers inedit în justiție, unde un tânăr din Bihor și-a dat în judecată patru prieteni, după ce a avut probleme grave de sănătate în urma unui incident produs la nuntă sa, potrivit g4media.ro.

Tânărul mire a fost ridicat în brațe de grupul de prieteni, fiind aruncat în sus pentru a fi ovaționat

Tânărul însă a căzut, fracturându-și coloana, motiv pentru care s-a adresat instanței pentru a le cere daune prietenilor săi în valoare de 20.000 de euro. Incidentul a avut loc toamna trecută, la sala de evenimente Castello, din staţiunea Băile Felix. Mirele, Liviu Filimon, aflat pe ringul de dans, a fost ridicat de un grup de prieteni şi aruncat în sus. Prima dată el a fost prins, dar apoi a scăpat din mâinile prietenilor, fiind răsturnat pe spate.

Nuntaşii l-ar fi tras de mâini şi picioare pe mirele care era lovit, aşezându-l pe un scaun și agravându-i situaţia

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Bihor l-a transportat la Spitalul Județean din Oradea, cu suspiciune de fractură la coloana vertebrală. Liviu Filimon a fost transferat ulterior la un spital din Germania, unde locuieşte de 9 ani. El nu şi-a revenit nici după un an de la producerea incidentului. „Am făcut tratamente, dar am dureri şi în prezent. Am două vertebre fracturate. Urmează să se facă o evaluare medicală în următoarele săptămâni. Medicii mi-au spus că nu e exclus să fie nevoie de o intervenţie chirurgicală”, spune Liviu Filimon. Tânărul a decis să deschidă un proces împotriva celor patru tineri pe care îi consideră vinovaţi de producerea incidentului, o rudă şi trei consăteni din comuna Sârbi. „Mi-au stricat nunta, nu pot să-mi ridic în braţe fetiţa de 4 kilograme, la serviciu nu dau același randament, pentru că am dureri, noaptea nu pot dormi”, explică el motivul procesului de pretenţîi deschis la Judecătoria Oradea.

Tânărul a solicitat daune de 20.000 euro de la cei patru foşti nuntaşi. „Acești 20.000 euro reprezintă doar 5% din daunele pe care mi le-au provocat, pentru că s-ar putea să rămân cu probleme pentru toată viaţa din cauza lor”, a declarat Liviu Filimon.

Marcel Ciolacu susține majorarea tuturor pensiilor, indiferent de cuantumul lor

Articolul precedentMarcel Ciolacu susține majorarea tuturor pensiilor, indiferent de cuantumul lor 
Articolul următorRareș Bogdan este convins că „nu există o altă variantă decât o alianță PSD-PNL pentru următorii 6 ani”