Prințul Harry/Wikipedia
Prințul Harry/Wikipedia

Oficialii de la Palatul Buckingham au precizat că Prințul Harry a primit permisiunea specială de a purta uniforma militară sâmbătă, într-un omagiu adus Reginei, transmite The Mirror.

Ducele de Sussex a primit permisiunea de a îmbrăca culorile militare, în cadrul unui priveghi de stat.

Evenimentul este organizat de nepoții Reginei Elisabeta și se va desfășura la Westminster Hall.

Oficialii palatului au intervenit după ce prințul Andrew, care nu mai face parte din familia regală, a primit acordul de a purta uniforma la priveghiul de vineri

A fost o situație ridicolă, având în vedere că Ducele de Sussex și-a servit țara și este un membru foarte respectat al forțelor armate cu tot ce a făcut pentru veterani”, au transmis surse de la palat.

Harry, care a servit în armata britanică timp de un deceniu, a fost săptămâna aceasta în centrul unei discuții în legătură cu portul uniformei Blues and Royals.

După ce a renunțat la rolul regal în 2020, prințului i s-a interzis să poarte uniformele militare în public.

Marți, prințul Harry, care a fost prezent în prima linie în Afganistan, a cerut să poarte uniforma militară într-o declarație făcută publică prin purtătorul său de cuvânt.

Înmormântarea suveranei britanice va avea loc în data de 19 septembrie

Miercuri, Regele și-a condus fiii și pe alți membri ai familiei regale într-o ultimă procesiune pe străzile Londrei.

Potrivit oficialilor de la Palatul Buckingham, înmormântarea reginei va deveni ”cea mai urmărită emisiune din toate timpurile“.

Surse de la palat au precizat că evenimentul va fi urmărit de aproximativ 4.1 miliarde de telespectatori.

Articolul precedentAeroportul din Satu Mare va fi modernizat
Articolul următorScandal pe Planul Urbanistic General din Popeşti Leordeni. Vor fi construcţii în zona de protecţie sanitară a gropii de gunoi de la Glina. Vego Concept Engineering SRL permite prin noul PUG chiar și betonarea spațiilor verzi
Jurnalist full-time / Pesimist part-time