Orban recidivează. Două dintre lovitură: fără mască și cu țigara aprinsă, la interior

Fără mască în spațiile închise, dar și cu o țigară aprinsă

Preșdintele PNL, Ludovic Orban, a fost surprins, din nou, fără mască în spațiile închise. Ba mai mult, acesta și-a aprins și o țigară, amintind de evenimentul din 2020, de la ziua acestuia, în care a comis același gest. La momentul respectiv, gestul a fost aspru criticat, atât de internauți cât și de conducerea PSD, cei care au semnat că liberalul a încălcat nu una, ci două interdicții: fumatul în spații închise și nepurtarea măștii sanitare în spații închise, în contextul pandemiei.

Noua imagine a fost surprinsă ieri, în cadrul ședinței Colegiului Director al filialei PNL Diaspora. În fotografie, Ludovic Orban poate fi văzut fără mască, de-a stânga fostului ministru al Muncii, Violeta Alexandru. În timp ce aceasta, cât și celălalt liberal, poartă masca regulamentar, lui Ludovic Orban pare să nu-i pese prea mult de reguli, bifând, din nou, două dintr-o lovitură.
Reamintim că fumatul în spații închise este strict interzis. În plus, purtarea măștii în interior este obligatorie pentru toată lumea, indiferent că vorbim despre președintele Camerei Deputaților, întâiul liberal al țării, sau un om obișnuit.

Fotografia din 2020, de la ziua lui Ludovic Orban, care a făcut turul internetului

Orban „a comis-o” din nou

Citește și: Cătălin Drulă, despre AUR: „Nu poți să faci majorități doar cu oameni simpatici”

Articolul precedentCătălin Drulă, despre AUR: „Nu poți să faci majorități doar cu oameni simpatici”
Articolul următorDrepturile minorităților sexuale – inexistente pentru PNL-AUR-PSD
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.