Sursă foto: www.g4media.ro
Sursă foto: www.g4media.ro

Pentru că oricum nu aveau de gând să acorde vreun drept minorităților sexuale, indiferent de cât de tare strigă Constituția că nu e ok, PNL-AUR-PSD au făcut (din nou) blat.

Blat în Parlamentul European, blat în declarații, blat peste tot.

Pentru că, în goana după voturi, partidele cu pricina numai la interesul cetățeanului nu se gândesc. Iar când spun ”cetățeanului”, mă refer la omul care, indiferent de ceea ce alege (sau nu) să facă în dormitor, a pus ștampila pe ei.

Nu de alta, dar ce spune Ciolacu, Ben Oni Ardelean, Tudose sau Simion seamănă extraordinar de tare. Și tot ceea ce spun ei sună a discriminare împotriva minorităților sexuale. Bine, ar trebui să aibă noțiunea de ”discriminare” și altfel decât religioasă pentru a înțelege. Din păcate, ”discriminare” pentru ei înseamnă doar să le spui că nu ești ca ei.

Ce spune fiecare dintre ei (fără explicații, pentru că sper că am cititori care nu au nevoie de ”comentariu pe text”)

Suntem parte a UE, dar drepturile depline pentru persoanele gay să fie la ei, în UE, acolo, noi n-avem nevoie de așa ceva”. – Marcel Ciolacu – PSD.

Domnilor, în România familia are o formă precisă și clară, iar Biblia este considerată singura normă de viață și trăire pentru cei 98% de români creștini. Nu vom abdica de la principii, norme si morala creștină, indiferent cât veţi lupta împotriva acestora şi oricâte rezoluţii veţi mai adopta!

Aşa cum comunismul vechi a fost învins de oamenii buni şi cu frica lui Dumnezeu, aceeaşi soartă o va avea şi neocomunismul, atât cel în straiele curcubeului, cât și cel neomarxist, nivelator societal si nociv pentru viitorul țării!” – Ben Oni Ardelean – PNL.

”Dacă am face așa ceva, ar însemna să recunoaștem că suntem de acord cu căsătoriile între persoane de același sex. Și aici ajungem la a doua parte a întrebării, despre reprezentarea electoratului care ne-a trimis acolo. Electorat care nu este de acord cu așa ceva” – Mihai Tudose – PSD.

Doamne, ai milă!

”Încercarea Parlamentului European de a impune, printr-o rezoluție, recunoașterea în toate statele membre ale Uniunii Europene a căsătoriilor sau parteneriatelor civile înregistrate într-un stat membru este nedemocratică și nu ține cont de faptul că dreptul familiei și reglementarea căsătoriei sunt competențe ale statelor naționale, nu ale instituțiilor europene. (…)Sub pretextul respectării libertății de circulație, se încearcă impunerea agendei LGBT și subminarea instituției căsătoriei în toate statele membre UE.”George Simion – AUR.

Drepturile oamenilor nu sunt discutabile, oricât de mult încearcă politicienii să le bage sub preș, ca fiind ”drepturile minorităților”

Prin 1789, apărea ceva care se numea ”Declarația drepturilor omului și ale cetățeanului”. Care garanta că:

”Libertatea este de a face tot ceea ce nu face rău altora: astfel, dreptul fiecărui om nu are limite, cu excepția acelora care asigură celorlalți membri ai societății exercitarea acelorași drepturi. Aceste limite pot fi determinate numai prin lege.”

Asta înseamnă inclusiv drepturile minorităților sexuale.

Pentru o persoană gay, ”căsătoria”nu înseamnă ceea ce încearcă toți ”tradiționalisto-populisto-habotnicii” să vă facă să credeți că înseamnă.

Pentru noi, ”căsătorie” nu înseamnă să ne cinstească popa în biserică. Sau să ne dea binecuvântarea. Sau să ne pună să cântăm ”Isaie dănțuiește”. Sau să existe masă mare, cu rude, prieteni, amici și vecini de la etajul șase, pe care nu-i cunoști neapărat, dar dau bine în poză.

Căsătorie” e un termen oareșcare, pe care l-am schimba în secunda doi, dacă s-ar numi ”pact civil”, ”act juridic” sau doar ”act”.

Doar să existe o formă legală de recunoaștere a unui drept pe care ni-l garantează Constituția: ”Autorităţile publice respectă şi ocrotesc viaţa intimă, familială şi privată.” (Art. 26)

Ce drepturi vor minoritățile astea să le recunoașteți?

Că pot beneficia de asigurarea de sănătate a partenerului.

Că pot locui în aceeași țară cu partenerul, indiferent de naționalitatea acestuia.

Că își pot vizita partenerul în spital, dacă e cazul.

Că, după ce au trăit o viață împreună, și unul din ei moare, nu vine o nepoată de a șasea spiță, pe care nu ai văzut-o în viața ta, să te dea afară din casă.

Chestii care, pe tine, Ionel Popescu, de la scara doi, nu te impactează, nu te afectează. Dacă ai ști să citești asta, și să și înțelegi, în același timp.

Ce drepturi nu vor minoritățile sexuale

Să vă fure bărbatul/femeia.

Să vă adopte copiii.

Să vă pervertească progeniturile.

Să facă sex, sălbatic, în public.

În loc de concluzie

Pentru politicienii care amestecă legislația cu religia: dacă te prinde beat la volan, e ok sa scapi fără amendă, doar pentru că știi să spui de trei ori ”Tatăl Nostru”? Și, dacă ești lovit pe trecerea de pietoni, o să-l ierți pe ăla care te-a lovit, pentru că știe și ”Crezul”? Sau o să-l vrei, legal, la pușcărie?

Articolul precedentOrban recidivează. Două dintre lovitură: fără mască și cu țigara aprinsă, la interior
Articolul următorCiolacu, în relații bune cu toți foștii președinți PSD, mai puțin cu Dragnea
Jurnalist neprietenos. Din 1999. Sau, cum ar spune unii, încă din mileniul trecut.