Ciolacu, în relații bune cu toți foștii președinți PSD, mai puțin cu Dragnea

Președintele PSD se arată sceptic în legătură cu șansele de reușită ale presupusului nou partid al lui Liviu Dragnea

Foto: preluare Aktual24

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre „cartoful fierbinte” al social democraților din România: Liviu Dragnea. Așa cum era de așteptat, Ciolacu nu pare prea entuziasmat de eventualitatea unei întâlniri cu fostul lider PSD, eliberat de curând din penitenciar, cu toate că, susține acesta, se află în relații bune cu toți foștii președinți de partid, însă nu și cu Dragnea.

Marcel Ciolacu, despre eventualitatea unei întâlniri cu Dragnea: „N-am avut această plăcere nici cât a fost închis și nici după”

Marcel Ciolacu a mai fost întrebat ce știe despre intenția lui Liviu Dragnea de a reintra în politică, sub umbrela unui nou partid, înființat de acesta. Președintele PSD nu a vrut să dea detalii, sugerând că mai multe informații ar putea să ofere Codrin Ștefănescu. „Să încerci din cauza anumitor frustrări sau anumitor rateuri alea tale să vii să anunți că îți creezi un partid mi se pare mult. Eu nu am să fac sub nicio formă acest lucru indiferent ce se va întâmpla. Cu toții suntem trecători în funcții. La un moment dat ori faci tu un pas înapoi când simți că tragi partidul în jos, ori atunci partidul funcționează organic, se cuplează oamenii și te schimbă”, a mai spus Marcel Ciolacu, la Radio Guerrilla.

Citește și: Orban recidivează. Două dintre lovitură: fără mască și cu țigara aprinsă, la interior

În cadrul aceleiași emisiuni, Ciolacu a fost, de asemenea, întrebat dacă Mihai Tudose consumă alcool, așa cum se zvonește în spațiul public. „Am fost împreună în concedii, revelioane, nu-i place, nu atinge. Tudose și sotia lui nu ating alcool. Astea sunt povești. Acuma, că pe Mihai îl ajută fața să meargă această teorie, e cu totul altceva”, a spus acesta.

Articolul precedentDrepturile minorităților sexuale – inexistente pentru PNL-AUR-PSD
Articolul următorFiul patronului de la CrisTim, arestat pentru trafic de droguri!
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.