Șoșoacă a pus Senatul pe „mute” pentru o săptămână

Contul de YouTube, pe care erau transmise live ședințele este blocat pentru 7 zile din cauza declarațiilor anti-vacciniste ale senatoarei independente

Senatoarea Diana Șoșoacă a blocat contul de YouTube al Senatului, pentru o săptămână, după declarațiile anti-vacciniste făcute de aceasta, fiind astfel încălcate condițiile canalului YouTube. Concert, timp de 7 zile nu vor putea fi făcute transmisiuni în sistemul „live streaming”. Dar nu e nicio problemă, câtă vreme senatoarea independentă face live-uri pe Facebook.   

Senatul a mai trecut printr-o astfel de situație și în luna aprilie, când pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă, „pentru că instigă, contrar politicii asumate de canalul respectiv, la nepurtarea măştii. Pentru prima sesizare transmisă Senatului, a celor care gestionează politica YouTube online, s-a acordat un avertisment şi au fost şterse acele înregistrări video care figurau pe pagina YouTube a Senatului”, declara, la acel moment, președinta Comisiei Juridice a Senatului, Iulia Scântei.

De altfel, pe numele senatoarei Diana Șoșoacă a fost deschis un dosar penal de către Parchetul general, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în urma scandalului de la centrul de vaccinare din Răchiteni (județul Iași), când aceasta a blocat accesul în respectivul centru.

Diana Șoșoacă: „Dacă vor să avem cel mai mare proces internațional împotriva Guvernului României și al Președintelui României, nu au decât să vină să mă aresteze”

Reacția Dianei Șoșoacă nu s-a lăsat așteptată, aceasta amenințându-i pe cei care vor să o închidă. „Pentru ei ar fi minunat să mă închidă, că ar scăpa de gura mea. Numai că ei nu știu că în momentul ăla își dau foc la valiză, s-a terminat, și național și internațional. Eu am anunțat în niște organizații internaționale de ceea ce s-a întâmplat. Sunt peste 50 de avocați la nivel internațional în alertă, în acest moment, nu au decât să facă acest lucru (n.r. să o aresteze), dar dacă vor să avem cel mai mare proces internațional împotriva Guvernului României și al Președintelui României, nu au decât să vină să mă aresteze. Să știți că pe mine mă iubesc pușcăriașii, am ajutat destul de mulți în pușcărie. Și sunt sigură că vom îndeplini planul marelui Eminescu”, a declarat Diana Șoșoacă săptămâna trecută.

Diana Șoșoacă amenință tot spectrul politic românesc

Articolul precedentCompensarea facturilor, în funcție de consum
Articolul următorCătălin Drulă speră că „porțile” coaliției nu au fost închise definitiv pentru USR PLUS