Florea Daniel
Florea Daniel

Dacă acum câteva săptămâni, redacția Ziarului de Investigații vă punea la dispoziție în exclusivitate dovada mitei electorale întreprinse de primarul Sectorului 5, Florea Daniel, în plină campanie electorală, astăzi vă aducem vești noi: nu numai că Florea nu s-a oprit din practica ilegală de a împărți cetățenilor Sectorului 5 vouchere de 100 de lei, ba mai mult decât atât, angajează firme de curierat pentru a se asigura că niciun locuitor al sectorului nu rămâne nemituit.

EXCLUSIV. Dovada mitei electorale dată de Florea Daniel

SURSE: Vouchere de 100 de lei, distribuite prin Fan Courier

Potrivit surselor noastre, firma Fan Courier ar fi fost angajată de Primăria Sectorului 5, cea încă sub „tutela” lui Florea Daniel, ca să distribuie vouchere de 100 de lei către cetățenii Sectorului 5. Curierii arondați sectorului au, într-o primă instanță, îndatorirea de a distribui o tranșă de 3000 de vouchere, aceștia fiind ținuți peste program, caz în care nu se reușește distribuirea.

Așadar, Florea Daniel continuă distribuirea MITEI ELECTORALE către cetățenii Sectorului 5. Mită electorală plătită tot din banii acestora. Iar dacă punem la socoteală și contractul cu Fan Courier, plătit tot din banii contribuabilor, rămâne o singură concluzie pe care o știe deja toată lumea: Sectorul 5 trebuie să fie curățat și dezinfectat de astfel de personaje.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentDeși deplânge starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu se bucură că acesta va munci în penitenciar
Articolul următorNicușor Dan, denunțat la DNA pentru şantaj, luare de mită, trafic de influenţă, fals în declaraţii și spălare de bani
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.