Tudose: „Pe logica aceasta prim-ministru putea să fie și Al Capone”

„Problemele unui PSD-ist erau probleme planetare, chiar și atunci când erau doar zvonuri”

Mihai Tudose / Sursa Foto: Facebook

Social democratul Mihai Tudose reacționează, după scandalul cu repetiție în care este implicat premierul Florin Cîțu. Mai exact, Tudose îi acuză pe cei de la USR PLUS că ar practica dubla măsură, fiind de părere că acesta ar fi fost un moment oportun ca Dacian Cioloș și Dan Barna să ia atitudine și să dovedească că anumite criterii se aplică atât celor din PSD, cât și colegilor acestora de coaliție, din PNL.

Mihai Tudose: „Adezivul Ciolanu lipește orice și mai ales părțile interesate de ciolan”

„De asemenea, produsul elimină și greața și repulsia față de ,,problemele penale”, a mai scris Mihai Tudose pe Facebook, adăugând, în stilul caracteristic, că s-ar fi constatat și efecte de amnezie temporară sau selectivă.

Mai mult, Mihai Tudose se declară total nemulțumit și de afirmațiile Dacian Cioloș: „Problemele interne ale PNL nu țin de noi. Problemele personale se rezolvă personal”, punctând că acestea ar confirma faptul că „adezivul care-i ține atât de bine lipiți de ciolan are efectele prezentate la început”.

Mihai Tudose este de părere că guvernul coaliției este unul „realmente iresponsabil”, condus de un așa-zis „condamnat la pușcărie și care a mai dat și o mică țeapă de aprox. 7000$ unei băni”, acuzându-i, astfel, pe cei de la USR PLUS, că bagă sub preș scandalul.

„Pe logica aceasta prim-ministru putea să fie și Al Capone… dacă aveați și voi un loc la masă! Problemele unui PSD-ist erau probleme planetare, chiar și atunci când erau doar zvonuri….Vouă USR-pluș nu vă e silă de voi? Nici măcar când sunteți singuri, așa pe ,,personale”? Sau e prea puternic adezivul?”, a mai scris Mihai Tudose, pe Facebook.

Citește și: Angajații Primăriei Timișoara, primă victorie la tribunal: au obținut suspendarea executării hotărârii prin care a fost votată noua organigramă

De menționat că anumite voci din USR PLUS și-au manifestat deja nemulțumirea, cu privire la cele două presupuse dosare în care ar fi implicat premierul Florin Cîțu.

Articolul precedentCum a  „ dispărut” purtătorul de cuvânt al Primăriei Călărași la apariția întrebărilor incomode
Articolul următorCând libertatea dispare într-o secundă
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.