Andrei Volosevici, primarul liberal al Ploieștiului, pare a fi în conflict cu toate instituțiile publice, conduse, culmea, tot de reprezentanți ai PNL.

Într-o conferință de presă, edilul a criticat atât activitatea Consiliului Județean, cât și pe cea a Prefecturii Prahova și a Gărzii de Mediu. 

Volosevici este nemulțumit de faptul că la ultima rectificare bugetară a CJ Prahova, Ploieștiul a primit mai puține fonduri decât orașul Breaza. “Ploieștiul a primit un pic mai mult decât Vălenii de Munte, dar mai puțin decât Breaza”, a afirmat primarul, uitând faptul că este coleg de partid cu președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu. 

Primarul a criticat și Prefectura Prahova, dar și Garda de Mediu pentru neimplicarea în criza salubrității de la Ploiești. 

“Invit foarte serios anumite instituții să se trezească la realitate, să nu-și bată joc de 230.000 de ploieșteni”, a declarat Andrei Volosevici. Primarul a negat că există un conflict între el și conducerea PNL Prahova. Volosevici este nemulțumit de faptul că Prefectura Prahova a refuzat să decreteze stare de alertă în municipiul Ploiești din cauza crizei gunoiului.

Articolul precedentPAUR cheamă românii la proteste
Articolul următorMinistrul Justiției, un nou atac la adresa CSM
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...