Șefa Oficiul de Cadastru, Narciza Nedelcul se pare că a fost pusă pe liber de Agenția Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI), după cum putem vedea din comunicatul de mai jos:

ANCPI, instituţie aflată în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (MLPDA), a dispus astăzi, 16 iulie, schimbarea din funcţia de director al OCPI Iaşi a doamnei Narciza NEDELCU, prin Ordin al directorului general al ANCPI.  Doamna Narciza Nedelcu a fost repusă în funcţia de director al OCPI Iaşi miercuri, 15 iulie, ANCPI fiind obligată, potrivit prevederilor legale în vigoare, să înceteze suspendarea contractului individual de muncă al acesteia şi să o repună în funcţia deţinută anterior. Conform art. 56 alin. (1) lit. f) din Legea nr. 53/2003 – Codul Muncii, contractul individual de muncă încetează de drept ca urmare a condamnării la executarea unei pedepse privative de libertate, de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti”, anunţă Agenţia, informează News.ro.

Motivul principal al înlăturării acesteia din funcție este constituit de condamnarea definitivă la trei ani de închisoare cu SUSPENDARE, pentru abuz în serviciu. Întâmplarea este cu atât mai ieșită din comun cu cât, în urmă cu numai o zi, Narciza Nedelcu beneficia de susținerea agenției, declarându-se că nu poate fi demisă, întrucât condamnarea acesteia este cu suspendare, nu cu executare.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentOrlando Teodorovici, un admirator al lui Nea Mărin miliardar. Și al trupei Voltaj
Articolul următorOrban, în Senat: „Sistemul sanitar, așa cum ați văzut, este unul care e pregătit”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.