Senatorul Eugen Orlando Teodorovici, ca fost ministru de Finanțe, simte că e grele de economia țării noastre și pune aceasta pe seama politicilor distructive practicate de guvernul liberal. Social democratul pare însă să fie conștient că nu poate convinge cu vorbă bună că are dreptate, așa că citează din clasici: Nea Mărin Miliardar, dar și din hitul „20” al trupei Voltaj.

Bă Gogule, bă! Bagă-ți mințile în cap, auzi?Și mai lasă beutura!”. Ar zice și astăzi Nea Mărin (Nea Mărin miliardar), după ce Orban și câțiva bandiți au aruncat cu miliardele în stânga și în dreapta fără să știm pe ce și de ce, iar acum stau cu prazul în mână și se vaită că nu au bani pentru alocații și pensii, deși au legi în vigoare (votate de toată floarea penelistă și promulgate de ditamai președintele statului‼️) care i-ar fi obligat să îi prindă în buget.

Mai merg pe la sindrofii, auzi, și se laudă la televizor că îi aleargă investitorii prin sediul PNL ori că stă economia să se reverse peste țară și gâfâie toată să țină pasul cu viziunea și energia guvernamentală și cu planul de reformă … fără griji și fără bani. Și că, vezi tu, grație digitalizării, s-au transformat cozile de la ghișee în cozile de click-uri la ANAF, că băncile radiază de succesul IMMInvest și că programul Prima Casă, preschimbat în Casă „scumpă” casă, va relansa și „ridica” piața imobiliară, evident în interesul celor care construiesc, nu al celor pentru care se construiește.

Dar e bine, fraților, e bine. Cât masca ne protejează de virusul medical, să nu ne facem griji pentru virusul economico-social”, crede senatorul PSD.