Primarul în funcție al Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat oficial pe mâna cui merge în alegeri: a sa! Fostul social democrat a anunțat că azi că are un nou partid, al său, „București 2020”. De ceva timp, Negoiță anunța că va schimba „paradigma”, iar acum spune că el și echipa sa vor veni „cu o ofertă clară și concretă, să îndeplinim așteptările cetățenilor”.

În urmă cu o săptămână, primarul Negoiță scria că este dezamăgit de cinci ani, adică înainte de a câștiga ultimul mandat. Cu toate acestea, Negoiță a decis abia acum, în prag de campanie pentru alegerile locale, să schimbe oficial tabăra. Chiar dacă epoca lui Liviu Dragnea „o adevărată tragedie pentru cel mai mare partid din România” este apusă de un an. A rezistat ceva timp Robert Negoiță cu „nulitățile” promovate de Dragnea în conducerea PSD.

Aceste personaje au reușit, ulterior dispariției “jupânului” Dragnea, performanța istorică de a propune și susține un personaj ca Viorica Dăncilă ca reprezentant PSD în cursa pentru cea mai înaltă funcție publică din România, cea de președinte al țării. O nouă rușine, fără precedent în istoria partidului. După acest fiasco, previzibil pentru orice om de bun simț, PSD-ul arată că este o structură mult prea slăbită de aceste “căpușe” care parazitează corpul gazdă, sugându-i orice urmă de vitalitate și ținându-l captiv în vremuri trecute. Acești paraziți se știu foarte bine. Despre ei am vorbit și în trecut, dar, din nefericire, ei par că înving trecerea timpului și rămân să sugă sângele acestui partid, cred eu, până la moartea organismului gazdă…

…pur și simplu nu mă mai regăsesc alături de oamenii despre care am făcut vorbire în rândurile de mai sus, nu pot veni să fac echipă cu astfel de oameni (inclusiv echipa de la București). Ar însemna să renunț la tot ceea ce am susținut și la toată lupta pe care am dus-o în ultimii ani”, scria Negoiță pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentTăriceanu critică decizia de a prelungi starea de alertă: „Democrația din România se mai stinge câte puțin”
Articolul următorOrlando Teodorovici, un admirator al lui Nea Mărin miliardar. Și al trupei Voltaj