Sursă foto: Facebook/Polița Română
Sursă foto: Facebook/Polița Română

În cursul zilei de ieri, 15 iunie, un bătrân de 83 de ani a dispărut de la domiciliu.

Fiul bărbatului a apelat numărul unic de urgență, precizând că tatăl său a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

De asemenea, potrivit unui comunicat publicat de Polița Română, bătrânul este cunoscut cu afecțiuni medicale.

Bătrânul dispărut de la domiciliu locuiește în Băleşti, judeţul Gorj. Acesta a fost găsit la peste 2.5 km

La căutări a participat şi Vas, un câine de prelucrare urme de miros uman, împreună cu agentul şef de poliţie – Eugen Băleanu, din cadrul Serviciului Criminalistic. Cei doi au reuşit să îl identifice pe bătrân la scurt timp de la sesizare.

Cum fiecare minut era critic, s-a dispus imediat constituirea unor echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali, care au participat la căutarea acestuia.

Vas, TREBUIE să îl găsim! Am încredere în tine!

Vas știa ce are de făcut! Împreună cu Eugen, instructorul lui, participase la multe misiune de căutare, prin preluarea urmelor de miros”, se arată în textul distribuit de Polița Română pe pagina de Facebook.

Bărbatul a fost descoperit într-o zonă cu vegetaţie densă situată în Lunca Ceaurului

Potrivit polițiștilor, acesta nu a fost victima sau autorul vreunei infracţiuni.

Suntem foarte mândri de colegul nostru, Vas! Când totul se termină cu bine, te întorci la fiecare scenă a misiunii și realizezi pașii care au dus spre rezultatul pozitiv, pentru a fi convins că îi poți folosi și în alte situații. Ieri, ECHIPA „a stat în fruntea pașilor”. Vas, Eugen, mulțumim!”, au transmis polițiștii.

Articolul precedentGuvernul României, înfrânt de către magistrații brașoveni: Steagul secuiesc nu mai poate fi arborat în județul Covasna, inclusiv pe clădirea Primăriei din Sfântu Gheorghe
Articolul următorPremierul Ciucă, despre prețurile la carburanți: ”Avem datoria să ne protejăm mediul de afaceri”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time