Drulă s-a născut poet: „Hai cu mic, cu mare, în gară, la vaccinare”

„OK, recunosc. Nu mă pricep la poezii şi nici mici nu sunt la noul cabinet de vaccinare împotriva COVID-19, care s-a deschis în această dimineaţă în Gara de Nord”

Cătălin Drulă (Captură video)

Încercând, parcă, să-i ia locul colegului său de partid, Iulian Bulai, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunță centrul de vaccinare de la Gara de Nord, în versuri, cu toate că talentul liric pare să-l fi ocolit pe acesta. Chiar și așa, postarea ministrului Drulă pare să-și fi atins scopul, chiar dacă poezia în speță nu este una dintre cele mai profunde. Postarea a atras atenția!

Cătălin Drulă, pe Facebook: „Hai cu mic, cu mare, în gară, la vaccinare”

„OK, recunosc. Nu mă pricep la poezii şi nici mici nu sunt la noul cabinet de vaccinare împotriva COVID-19, care s-a deschis în această dimineaţă în Gara de Nord”, a scris Cătălin Drulă, pe Facebook. Cu toate astea, susține acesta, „o vacanţă la mare, de pildă, merge de minune cu un vaccin. Simplu, comod, în drum către orice destinaţie, o singură doză cu vaccinul Johnson & Johnson”, a scris, astăzi, pe Facebook, Cătălin Drulă.

Ministrul le-a mulțumit, de asemenea, celor care s-au dus deja în Gara de Nord pentru a se vaccina, în noul centru instalat de autorități și le-a reamintit celorlalți că există un centru de vaccinare similar și la Aeroportul „Henri Coandă”.

Le mulţumesc lor şi tuturor celor care se vaccinează pentru ca toată ţara să revină cât mai repede la normalitate. Nu uitaţi, şi pe aeroportul Henri Coandă funcţionează în continuare cabinetul de vaccinare. De la deschidere, 710 persoane s-au imunizat.

Cătălin Drulă, despre centrul de vaccinare de la Gara de Nord
Foto: Cătălin Drulă

La nivel de țară, până marți, 15 iunie, în România s-au vaccinat până acum 4.580.633 persoane, potrivit informațiilor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV). Cel mai popular vaccin rămâne Pfizer.

Năstase susține că anumiți liberali vor vota moțiunea de cenzură. Care ar fi miza?

Articolul precedentUn pas către viitor, la Cluj: cafeneaua unde 80% din angajaţi sunt persoane cu dizabilităţi
Articolul următorPrimarul liberal, arestat pentru fraudă electorală, suspendat din funcție
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.