Și uite că primele calcule arată că deja structurile contrainformative i-au îndrumat pe o pistă bună pe cei care au luat de acum urma ”bornelor” Elena Gabriela, Doina, Carmen Maria, Adriana, Liana și Ionela de pe ”culoarul feminin” asigurat după condamnarea ”definitivă” la 7 ani de închisoare a miliardarului care încă face pe refugiatul pe la Londra. Puiu Popoviciu nefiind însă singura ”rezolvare” a problemei propusă de noi. ”Marea împărțeală” a ”22.000.000 la 5” urmând a fi soluționată în urma ”trierii” cozii care tocmai ce se face în aceste zile la DNA.

Așa că miliardarii patriei de pe meleaguri mai însorite sau mai ploioase vor face din nou doar ce știu ei mai bine. Nu, nu bani! Că ăia îi fac tot cu debilul stat român… Ci ”stropeli”, ca să se poată ”flexa” și în continuare, tot în stare de libertate, cu ”agoniseala de o viață”.

Așa că nici măcar scoaterea ”pe intervalul” contrainformativ a miliardarilor – da, da, la plural! – Puiu Popoviciu și Florian Coldea nu va fi ”ultimul nivel”! Pentru că se va trece și la ”next level”! Cel care contează cu adevărat! Că doar identificarea ”protejatului” H.G. chiar este un succes imens al celor care nu au uitat că au depus jurământul militar doar în fața statului român! Documentarea urmând a fi fructificată la maxim! Mai ales că am obținut și documentele audierilor secrete ale celorlalți doi martori, D.B. și D.V.!!! Dintre care unul încă în activitate…

Așa că se face coadă la DNA! Și nu este în niciun caz meritul lui Radu Dimofte! Drept urmare, ”stropelile încrucișate” nu sunt decât ”începutul sfârșitului” pentru cei cărora ar trebui să le dea de gândit inclusiv iminenta aducere în țară a lui Sorin Oprescu…

Dar mai ales că, odată cu creșterea semnificativă și pe zi ce trece a prezenței americane în România se ”minează” și ”tunelurile subterane” ale ultimelor ”Fâșii” din Justiție, servicii secrete și alte instituții de forță! Mai ales că nu doar Moscova, dar uite că nici Washington-ul nu crede în ”lacrimile de crocodil” ale unora ca Puiu Popoviciu sau Florian Coldea. Cea mai bună dovadă în acest sens fiind chiar scoaterea lor ”pe intervalul DNA”!

Articol preluat de pe ASI-România

VIAASI - Romania
SURSĂLovitura lu' Tache
Articolul precedentPolițist trimis la închisoare: a cerut mită pentru permisele de conducere
Articolul următorPiedone, în continuare primul în sondaje la Primăria Capitalei; purtătorul de cuvânt al PSD: „Ne jucăm şansa până la capăt”
Senior partner Ziarul de Investigatii