PSD Gorj a deschis ușile pentru doi primari care au candidat în 2020 pe listele PNL și care astfel și-au câștigat și actualele mandate, în comunele Dănciulești și Țânțăreni.

Anunțul oficial a fost făcut ieri, pe pagina de Facebook a PSD Gorj, cu mențiunea că actuala conducere a formațiunii „salută decizia domnilor primari ai localităților Dănciulești și Țânțăreni, Marius DUMITRA-BĂDESCU și Robert CIUTUREANU, de a se alătura echipei PSD”.

Însă nu doar primarilor ex-PNL li s-a urat bun-venit, ci și unui inginer care a intrat în tabăra social democraților gorjeni, Sorin Chircu.

Totodată, a și fost explicată alegerea politică a celor trei, mai mult sau mai puțin obiectiv, anume că „are la bază performanța și viziunea îndreptată spre dezvoltare a liderilor partidului”.

Am satisfacția că rezultatele muncii noastre se văd, inclusiv în decizia unor oameni de a ni se alătura, care au, în mod cert, aceeași preocupare ca și noi: dezvoltarea județului.

Gorjul este un adevărat șantier și asta ca urmare a proiectelor atrase în toate localitățile, datorită eforturilor depuse și implicării întregii echipe a partidului.

Le urez bun venit în PSD Gorj, domnilor primari Marius Dumitra-Bădescu și Robert Ciutureanu”, a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

În ceea ce îl privește pe primarul Dumitra-Bădescu, acesta a arătat că a intrat în echipa social democrată pentru „cinele comunității” pe care o reprezintă, dat fiind că „nu este simplu să răzbați de unul singur, iar la baza alegerii mele au stat oamenii din PSD”.

Și primarul Ciutureanu a explicat decizia sa, lăsând să se înțeleagă că PSD Gorj l-a susținut până acum, asigurând votanții că „având sprijinul dumnealor în continuare, vom realiza ceea ce ne-am propus”.

Dacă PSD Gorj a anunțat că are noi colegi printr-un comunicat de presă, în care în urmă cu doar o săptămână, și PNL Gorj făcea public că și-a mărit echipa: „În cadrul unei ședințe festive, Biroul Politic Județean al PNL Gorj a spus astăzi bun venit la alți peste 100 de târgujieni care s-au alăturat echipei liberale”, echip caracterizată ca fiind „soluția pentru reconstruirea județului Gorj”.

Articolul precedentPreședintele PUSL, Cristian Popescu Piedone: „România nu ar trebui niciodată să accepte să fie tratată ca o țară de rang inferior”
Articolul următorEx-ministrul Mediului, Tanczos Barna, anunță că UDMR vrea comasarea alegerilor din 2024