Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Și în acest an, înainte de Crăciun, vor fi strânse donații în parcarea Centrului Comercial Felicia din Iași. Oamenii pot dona sâmbătă, 18 decembrie, între orele 13 și 15.

Evenimentul se desfășoară pentru a da o mână de ajutor celor mai nevoiașe adăposturi unde trăiesc animalele fără stăpân.

Orice donație poate schimba viața animalelor care trăiesc în adăposturi

Credem că ieșenii vor răspunde cu drag evenimentului nostru, așa cum au făcut-o și până acum, pentru că micii necuvântători au mereu nevoie de ajutorul nostru, în special pe timpul iernii”, se arată pe pagina de Facebook.

Această ediție va respecta măsurile de siguranță pentru protecția anti-COVID 19:

• toată lumea va purta mască;

• organizatorii și voluntarii vor purta mănuși;

• vom menține o distanță socială de cel puțin 1,5 m între persoane;

• donațiile se vor putea lăsa fără contact apropiat cu organizatorii și voluntarii.

Evenimentul este organizat anual pentru a veni în sprijinul padocurilor fără posibilități din Iași și din jurul orașului și are ca scop strângerea de alimente, pături, haine vechi, recipiente pentru mâncare și apă, pături absorbante, covoare, medicamente și produse de curățenie.

Pe lângă aceste ajutoare, unele padocuri au și câteva nevoi speciale pentru animalele pe care le au în grijă: Pampers pentru pisici și căței paralizați, materiale de construcție, fân, lucernă și morcovi pentru cai, măgăruși și oițe.

Animăluțele au mare nevoie de puţinul ajutor pe care iubitorii de animale îl pot dona pentru:

  • Adăpost Câini Târgu Frumos – 0744 396 000
  • Adăpost Câini Miroslava – 0746 396 051
  • Asociația MaxDog – 0748 428 620
  • Căsuța Pisicească – 0755 308 934

Adăposturile pot fi contactate și pentru donații directe.

Persoanele juridice pot dona 20% din impozitul pe venit către asociațiile de protecția animalelor

Vă încurajăm să adoptați și să ajutați periodic animăluțele fără stăpân din adăposturile din Iași. Chiar dacă nu vom schimba lumea, pentru fericitul ales aceasta va deveni cel mai frumos loc cu putință”, se mai arată în textul care anunță evenimentul.

Pentru informații suplimentare, organizatorii pot fi contactați la numărul de telefon 0758 032 033.

Ediția din acest an este organizată de Argo, cu sprijinul Centrului Comercial Felicia Iași, Argo, Atelier de Film, Doamne Ferește, Thundra, BZI, Iubirescu și WINK Public Multimedia, alături de alte companii partenere.

Articolul precedentSe impune carantina pentru persoanele nevaccinate care intră în țară. AUR: ”Se încalcă libertatea de mişcare”
Articolul următorStelian Ion, despre scandalul în cazul Şoşoacă: „Putem vorbi despre lipsire de libertate în mod ilegal”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time