Poliţiştii şi procurorii Curţii de Apel Bucureşti au descins luni dimineaţă la sediul firmei de pază NEI Guard şi la alte 11 adrese din Bucureşti, Ilfov şi Vrancea, într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciul estimat la şapte milioane de euro.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, suspecţii din acest dosar ar fi înfiinţat mai multe societăţi comerciale, prin intermediul cărora ar fi înregistrat, în perioada 2009 – 2014, mai multe tranzacţii fictive, reprezentând servicii care, în realitate, nu ar fi fost prestate. În acelaşi timp, o parte dintre operaţiunile comerciale nu ar fi fost înregistrate în contabilitate.

Conform unui comunicat emis de Poliţia Română, la percheziţii au fost mobilizaţi 70 de poliţişti, care au acţionat sub coordonarea procurorilor Curţii de Apel Bucureşti. Nu este pentru prima oară când o firmă de pază şi protecţie este luată la puricat de autorităţi. La finele lunii septembrie au avut loc percheziţii la Shelter Security, firmă patronată de Alin Ionescu, soţul cântăreţei Cristina Spătar.

Articolul precedentAlina Bica, ar fi primit 3,5 mil € de la Ioan Niculae
Articolul următorEvaziune fiscală în ograda lui „dandy” Eugen Teodorovici