Captură video Fox 32 Chicago
Captură video Fox 32 Chicago

Senatorul Alfred Mihai a efectuat o vizită de două zile în Statele Unite, acordând interviuri pentru mai multe televiziuni și publicații de peste ocean.

Politicianul social-democrat a fost prezent la Chicago, respectiv Springfield, capitala statului american Illinois.

Alfred Mihai a vorbit la Fox 32 Chicago despre suportul pe care NATO îl oferă atât României, cât și țărilor membre

Ucraina nu este singură în fața agresiunilor duse de armata lui Vladimir Putin. Cred cu tărie că atrocitățile pot fi oprite, iar acest război poate fi câștigat de poporul ucrainean. Nu știm cum gândește Putin și, în continuare, observăm o constantă lipsă de logică în ceea pe privește acest conflict absurd. Ceea ce știm este că există suport, există putere și există colaborare”, a punctat senatorul PSD pentru televiziunea Fox 32 Chicago.

Punând accent pe sprijinul demonstrat de SUA, politicianul român a reamintit că, de la începutul invaziei ruse pe teritoriul Ucrainei, Statele Unite ale Americii au cheltuit aproximativ 18 miliarde de dolari pentru a ajuta Ucraina, armata ucraineană și poporul ucrainean.

Senator PSD: ”Ucraina are nevoie de victorie”

În declarațiile oferite postului Fox 32 Chicago, am insistat pe colaborarea dintre România și America, pe relațiile strânse dintre Europa și NATO și continuitatea acestor relații: Ucraina are nevoie de victorie. Prin colaborarea activă și sprijinul unit şi neclintit al Statelor Unite, Europei și României, această victorie va fi una comună”, a conclus senatorul român.

Vizita senatorului PSD a fost anunțată de Cotidianul The New York Today, ziarul economic Time Business News, Just American News, Fav Celebrity și Belle News, precum și de multe alte publicații din țară și de peste ocean.

Articolul precedentAgent Green reia proiectul educaţional ”Sunt Natură”
Articolul următorUn profesor din Cluj a fost martor la o intervenție Salvamont: ”Salvatorii au demonstrat profesionalism, siguranță, încredere, empatie”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time