Sursa foto: vremeanoua.ro
Sursa foto: vremeanoua.ro

În urma reclamațiilor unui bărbat din Huși referitoare la o stradă neasfaltată, autoritățile au luat în calcul nemulțumirile și au demarat reparațiile.

Cu toate acestea, strada în cauză a fost acoperită pe o suprafață de doar 25 de metri.

Asfaltarea a fost oprită, în mod intenționat, la poarta bărbatului care a făcut reclamațiile

Strada a fost uitată de ani de zile de autorități și este și cea pe care locuiește reclamantul. Aceasta devenea impracticabilă după fiecare ploaie, motiv pentru care bărbatul a trimis numeroase sesizări.

A fost nevoie de o perioadă de șase luni pentru ca autoritățile să ia în calcul multiplele reclamații și să demareze procesul de asfaltare.

Asfaltarea se întinde pe o suprafață de 25 de metri, din şoseaua principală până la poarta persoanei care a făcut reclamațiile.

Reclamantul, Gabriel Romila, locuieşte pe strada Dumitru Cotlon din Huşi, o stradă pe care mai multe persoane o descriu ca fiind o bătaie de joc a autorităților.

Strada Dumitru Cotlon este considerată o bătaie de joc a autorităților din Huși. ”Ruşine să vă fie. Să vă văd eu la cerşit voturi pe străzi”

Potrivit Adevărul, Gabriel Romila a decis, acum şapte luni, să posteze imagini de pe strada cu pricina, însoţite de mai multe mesaje.

Ruşine să vă fie. Să vă văd eu la cerşit voturi pe străzi. Am ajuns să îmi fac eu drumul singur, nesimţiţilor. Strada Dumitru Cotlon, bătaia de joc a oraşului Huşi! Interesează pe cineva, ori mai urmează să ne băgaţi în mormânt pe propria stradă! Ruşine!”.

Sunt doar o parte din mesajele transmise atât de bărbat, de vecinii săi, dar și de susținătorii revoltați din Huși.

Articolul precedentKelemen Hunor: „Dacian Cioloș nu a reușit să restabilească un nivel minim de încredere”
Articolul următorBucureștiul și județul Ilfov nu vor intra în carantină
Jurnalist full-time / Pesimist part-time