Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a dispus ca societatea Infrastructură 5 SA să înceapă lucrările de asfaltare, mai ales că vremea a fost potrivită pentru această operațiune. Altfel, angajații de la Infrastructură 5 au început asfaltarea străzii Badea Dumitru, a parcării din Aleea Platanilor și, de asemenea, au amenajat parcarea ecologică din strada Dorneasca. Tot astăzi au fost montate mai multe bănci la scările de bloc din strada Dorneasca, așa cum anunțase încă de vineri .

Pe repede înainte

Edilul Piedone a menționat că se încearcă o asfaltare rapidă, pentru a recupera timpul pierdut din cauza vremii nepotrivite acestei operațiuni, dar și pentru ca cetățenii să se poată bucura cât mai repede de străzi demne de o capitală europeană, nivelul la care își dorește primarul să ridice acest acest sector.

„Trebuie să recuperăm zilele pe care le-am pierdut din cauza vremii nefavorabile. Am vorbit cu angajații societății Infrastructură și le-am cerut să lucreze rapid și eficient. Locuitorii din Sectorul 5 să fie înțelegători și să suporte o perioadă disconfortul creat de lucrări. Este important să transformăm sectorul într-unul modern, demn de o capitală europeană. Știu că sunt multe probleme în ceea ce privește asfaltarea din Sectorul 5, dar vă asigură că avem cele mai bune intenții și ne dorim să asfaltăm într-un timp cât mai scurt, însă trebuie să ne asigurăm că lucrările sunt de calitate”, a declarat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Totodată, acesta a precizat că în zilele următoare se vor efectua lucrări de plombare a gropilor din sector, iar pe strada Zori de Zi se va continua asfaltarea.

De altfel, în această săptămână a început curățenia de primăvară, acțiune pe care primarul Piedone estimează că se va încheia în aproximativ o lună, desigur, și în funcție de condițiile meteo. Inițial aceasta trebuia să înceapă în 11 martie, dar vremea de iarnă a dat peste cap planurile administrației de sector.

Noile măsuri restrictive, din București, au fost aprobate de Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență

Articolul precedentOctavian Berceanu și dramele copiilor din Sintești
Articolul următorPAUR se consideră victimă în cazul amenințărilor cu moartea la adresa actriței Maia Morgenstern