Iohannis, adevăratul vinovat pentru criza politică, crede Teleman

„Așezarea normală nu s-a produs, PNL fiind copilul lăudat din coaliția de guvernare”, afirmă fostul ministru USR PLUS al Cercetării, Ciprian Teleman

Sursa: Facebook

Fostul ministru USR PLUS al Cercetării, Ciprian Teleman, a comentat situația politică actuală în care este implicat atât partidul său, cât și aripa PNL condusă de Florin Cîțu. „Dependența relațională dintre PNL și președintele Klaus Iohannis a rămas o constantă de-a lungul celor aproape șapte ani de mandat prezidențial”, a declarat fostul ministru, Ciprian Telemen.

Ciprian Teleman: „O parte a electoratului, care spera la o echilibrare a scenei politice după perioada Dragnea, a întors privirea de la acest nefiresc al funcției prezidențiale, fiind obișnuită cu derapajele predecesorilor președintelui Iohannis, dar sperând la o așezare normală și nouă pentru politica românească”

Teleman este de părere că promisiunile nu au fost îndeplinite, „PNL fiind copilul lăudat din coaliția de guvernare. Oricine știe că într-o familie, atunci când părinții privilegiază pe unul dintre copii, cu toată bunătatea, ceilalți îl vor urî”.

Fostul ministru pare, de asemenea, convins că ieșirile publice împotriva unor miniștri USR PLUS, mai exact „afișarea cu zâmbete alături de miniștrii PNL anulează orice șansă de succes a coaliției, ridicând ziduri între parteneri și alimentând cu putere tabăra favorizată”, a adăugat acesta”, punctând pe ideea că adevăratul vinovat pentru această criză politică ar fi, în realitate, președintele Klaus Iohannis, cel care ar fi preferat să „afișeze siguranță de sine”, în schimbul medierii acestui conflict.

Citește și: Intrarea în restaurant, condiționată, de asemenea, de certificatul verde

Articolul precedent„Copiii nimănui”. Mărturisiri din „Infernul căminelor de copii”
Articolul următorPărerea Papei Francisc despre căsătoriile dintre persoane de același sex
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.