Șoșoacă susține că nu e „comunistă” și nici „pro-rusă”

Șoșoacă „sare la gâtul” coaliției de la guvernare. „M-am săturat”

Foto: preluare Aktual24

Controversata senatoare independentă, Diana Șoșoacă, susține că nu e comunistă și nici cu Rusia nu ține, așa cum a fost acuzată în repetate rânduri. Ba mai mult decât atât, spune aceasta, „odată ce externalizezi, s-a ales praful”, adăugând că, din informațiile pe care le deține, ar exista, la noi în țară, anumiți politicieni care ar primi comisioane de la multinaționale.

Diana Șoșoacă: „Organele de control ale statului ce au făcut în cazul supermarketurilor”

Într-o emisiune, Diana Șoșoacă a susținut că toate organele de control s-ar duce „peste comerciantul român, iar dacă vor să scape, trebuie să le umple portbagajul celor care îi controlează. Știu cazuri de oameni care nu și-au mai cumpărat nimic de ceva ani, pentru că primesc totul”.

În plus, senatoarea a mai spus că ar exista zeci de mii de angajați plătiți cu salariul minim pe economie, țara noastră. „Am reprezentat mulți angajați din supermarketuri în diverse cazuri. Multora nu li se respectă deloc drepturile. Taxele și impozitele sunt mici pentru acești oameni, iar profitul se duce în buzunarele acționarilor”, a mai spus Diana Șoșoacă, adăugând că s-ar fi săturat să vadă cum multinaționalele s-ar îmbogăți peste noapte, în timp ce profitul ar fi externalizat.

Înainte de vacanța parlamentară am adus la cunoștință în Parlament toate aceste aspecte, iar cei din PNL și USRPLUS mi-au strigat că sunt mincionasă, fiindcă nu există pensii de 800 de lei. Să se ducă să vadă că sunt oameni și cu pensii de 150 de lei.

Diana Șoșoacă, la tv

Companiile strategice ar trebui să rămână în administrarea statului, spune Șoșoacă, declarându-se convinsă că, în perioada următoare în țara noastră se vor înregistra scumpiri considerabile. „Constituția spune că propietatea publică nu se poate vinde, toate aceste contracte de proprietate sunt nule. Oricând se poate cere desecretizearea acestor contracte. L-am interpelat pe Cîțu, n-a știut ce să-mi răspundă.Suntem folosiți ca cei din Africa. Suntem o țară plină de resurse exploatate de străini. Dacă am exploata noi resursele, oamenii nu ar mai muri de foame”, a mai spus Diana Șoșoacă, afirmând, pe final, că în ciuda a ceea ce se spune despre ea, nu ar fi comunistă, ci patriot, cu toate că ar fi etichetată drept o persoană pro-Rusia.

Citește și: Marea Britanie ia în calcul o colaborare cu talibanii

Articolul precedentMarea Britanie ia în calcul o colaborare cu talibanii
Articolul următorFOTO/VIDEO – Un elicopter american a aterizat de urgență în mijlocul Capitalei. Doi stâlpi, doborâți!
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.