FOTO/VIDEO – Un elicopter american a aterizat de urgență în mijlocul Capitalei. Doi stâlpi, doborâți!

Elicopterul a aterizat de urgență în zona Charles de Gaulle și a produs pagube materiale

Foto: martor

Un elicopter Black Hawk aparținând armatei americane, ce participa, în cursul zilei de astăzi, la un antrenament dedicat Zilei Aviației Române a aterizat forțat în zona Charles de Gaulle din București. În prealabil, pilotul a observat defecțiuni la aparatul de zbor, așadar a trebuit să execute o manevră de urgență, pentru a evita o eventuală tragedie.

Un elicopter american a rupt doi stâlpi de pe șosea

Poliţiştii de la rutieră au intervenit imediat după producerea impactului pentru a dirija traficul din zonă. Mai mult, doi stâlpi au fost dărâmați de elicopter. Din fericire, nu există victime. Cu toate astea, aparatul de zbor a trecut îngrijorător de aproape de clădirile de biroul aflate în zonă, însă și de statuia Aviatorilor, informează DCNews.ro.

Reacția ministrului de Interne, Lucian Bode

„Din informațiile pe care le avem în acest moment sunt doar pierderi materiale. La aterizare a atins doi stâlpi care au căzut peste mașinile care erau la acel moment în piață. Sunt doar câteva mașini avariate, nu sunt victime. Este un lucru foarte important. Noi am securizat zona, se dirijează circulația în Piața Charles de Gaulle. (…) Este o anchetă în derulare la care va participa și specialiști MApN”, a spus Lucian Bode.

FOTO/VIDEO - Un elicopter a american a făcut ravagii în București, după ce a aterizat de urgență
Foto: preluare DCNews.ro

Citește și: Marea Britanie ia în calcul o colaborare cu talibanii

Articolul precedentȘoșoacă susține că nu e „comunistă” și nici „pro-rusă”
Articolul următorVideo: Unde ajunge plasticul nostru?
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.