Fostul premier Victor Ponta nu poate sta departe de scena politică, cel puțin din postura de comentator de pe margine.

Invitat aseară la Antena 3, acesta a discutat inclusiv despre situația din interiorul PNL, făcând o paralelă cu situația din țară, arătând totodată că și în USR PLUS sunt scindări.

Din perspectiva lui Ponta, România este blocată din cauza luptelor interne – nu doar vizavi de ceea ce se întâmplă între Ludovic Orban și Florin Cîțu, ci și din cauza scindărilor din USR PLUS, unde atât Dan Barna cât și Dacian Cioloș au susținători proprii și unde încep să se vadă primele semne ale unei competiții deloc elegante.

Țara este blocată acum. Eu credeam, văzând lupta asta, a ieșit și Rareș Bogdan la război, am crezut că sunt alegerile sâmbătă, după aia m-am trezit că stai așa că în septembrie au congresul.

Deci trei luni o ținem cu cearta între Cîţu şi Orban între Cioloș și Barna? Păi mai trece un an. Anul trecut s-a pierdut pentru ca a fost cu pandemia, deși multe țări în pandemie și-au reparat niște lucruri”, a atras atenția Ponta.

În cadrul aceleiași intervenții, fostul premier a arătat că, în opinia sa, aceste lupte interne între partidele din coaliție nu va duce la căderea guvernului, însă aceasta nu înseamnă că sunt de bun augur pentru țară.

Cearta este problema lor, dacă nu ne afectează pe noi. În acest moment, întâmplător știu că mă lovesc zi de zi, avem așa de la guvern nu știi cine este de la PNL Orban, nu știi cine este de la PNL Cîţu.

După care la USR stai așa, că unii sunt de la Barna, alții sunt de la Cioloș. Toți între ei se urăsc și se sabotează, dar nimeni nu spune ok, dar pentru țară facem vreun proiect?”, a mai punctat Ponta.

Articolul precedentGhinea află astăzi dacă ziua de marți are, sau nu, trei ceasuri rele
Articolul următorCine îi va lua locul Renatei Weber?