Dragnea vrea acasă de Paști. Judecătoria Sectorului 5 va analiza cererea

Reamintim că Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în data de 27 mai 2019, de Înalta Curte de Casație și Justiție. Acesta a primit o sentință de trei ani și șase luni de închisoare, în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului din Teleorman

Foto: Iulia KELT

Fostul lider al social democraților, Liviu Dragnea, își dorește să petreacă sărbătoarea de Paști acasă, alături de familie. De altfel, potrivit legii, acesta are acum dreptul de a solicita eliberarea temporară, de vreme ce a executat deja două treimi din pedeapsa cu închisoarea.

Judecătoria Sectorului 5 va analiza cererea lui Liviu Dragnea în data de 27 aprilie

În data de 27 aprilie, adică cu foarte puțin timp înainte de sărbătorile pascale, Judecătoria Sectorului 5 va analiza cererea lui Liviu Dragnea, de eliberare temporară. De menționat, însă că decizia, oricare ar fi ea, nu va fi definitiva, ea putând fi ulterior contestată.

Reamintim că Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în data de 27 mai 2019, de Înalta Curte de Casație și Justiție. Acesta a primit o sentință de trei ani și șase luni de închisoare, în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului din Teleorman.

Șefa Direcției Agricole din Caraș-Severin, reținută. Încasa sume ilegal, dar a și plătit angajați care nu veneau la muncă

Cine, din PSD, își mai amintește de fostul „tătuc”?

Cu toate că în vremurile lui de glorie, Liviu Dragnea părea de neoprit și de neatins, vremurile acelea s-au dus. Dacă înainte, toată suita social democrată (cu câteva mici excepții) tremura de emoție la simpla prezență a fostului lider PSD, acum nimeni nu pare să-și mai amintească numele acestuia, întregul partid mimând pierderea memoriei.

Este, firește, și cazul actualului președinte social democrat, Marcel Ciolacu, cel care s-a dezis public de vechea conducere, afirmând, la venirea sa în funcție, că își dorește un PSD nou-nouț. Alții l-au urmat, mai apoi.

Singurul „ostaș” rămas pe un front de luptă al unui vechi război este Codrin Ștefănescu, cel care s-a delimitat și de noul PSD, dar și de viața politică, continuând să-i țină imaginea vie lui Liviu Dragnea, cu postări zilnice ce îi sunt dedicate fostului său lider.

Articolul precedentȘefa Direcției Agricole din Caraș-Severin, reținută. Încasa sume ilegal, dar a și plătit angajați care nu veneau la muncă
Articolul următorSOV a găsit sursa necazurilor din România: școala românească
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.