SOV a găsit sursa necazurilor din România: școala românească

„Îmi pare rău domnilor profesori, sunteți vai mama voastră! Scoateți pe bandă rulantă oameni fără caracter și idioți din toate punctele de vedere. Societatea românească este condusă de oamenii pe care i-ați crescut voi, pe care i-ați învățat voi”, a subliniat Sorin Ovidiu Vîntu, într-un videoclip postat pe pagina sa de socializare

Captură video

„Încep cu o informație extrem de tristă: nația română este incapabilă să se autoguverneze”, spune SOV (Sorin Ovidiu Vîntu) într-un video postat pe pagina sa de Facebook. În opinia omului de afaceri, blamarea celor de la guvernare nu este o soluție, întrucât, în realitate, nu aceștia ar fi vinovații supremi ai situației în care se află, în acest moment, țara noastră. „Nu ei sunt vinovați.”, adaugă acesta.

SOV: „Vinovată este întreaga societate, întreaga nație română. Inclusiv voi”

Pentru o mai bună relatare a situației, SOV amintește, în videoclipul postat pe rețeaua de socializare, de ATI-urile mobile de la Spitalul „Victor Babeș”, unde trei pacienți au decedat, după defectarea ventilatoarelor. „Muncitorii nu și-au făcut treaba”, spune Sorin Ovidiu Vîntu, adăugând că „patronul” nu ar fi avut grijă să livreze un produs bun. Aceeași părere o are omul de afaceri și despre cei care semnat contractul cu respectiva firmă. „Incapabili să-și asume vreo responsabilitate și habarniști în meserie”.

Uitați lanțul: de sus până jos incapacitate și lipsă de responsabilitate

Sorin Ovidiu Vîntu, pe Facebook

Fiind de părere că aceasta este o caracteristică care cangrenează sistemul românesc, de la cel mai mic, la cel mai mare, SOV aduce în discuție inclusiv situația de la Spitalul Foișor, unde pacienții au fost transferați noaptea, pentru ca spitalul să fie transformat în suport Covid. „Au fost scoși oameni operați cu o zi înainte din spital. Cine e responsabil? Cine a dat ordinul sau cine l-a executat? Niciun pacient nu poate fi externat fără semnătura medicului curant și fără semnatura șefului de secție. Și-au dat cei doi semnatura? Dacă da, trebuie trași la răspundere! Lașitatea acelor medici este la fel de vinovată ca și cei care au dat dispoziții”.

Dragnea vrea acasă de Paști. Judecătoria Sectorului 5 va analiza cererea

La baza tuturor acestor rele din societatea românească stă școala românească

Mai mult, acesta remarcă faptul că de 30 ani, școala românească este condusă de politicieni incompetenți și de profesori la fel de incompetenți. „Îmi pare rău, domnilor profesori, sunteți vai mama voastră! Scoateți pe bandă rulantă oameni fără caracter și idioți din toate punctele de vedere. Societatea românească este condusă de oamenii pe care i-ați crescut voi, pe care i-ați învățat voi”, a completat SOV, spunând, de asemenea, că mai devreme de 30-40 ani nu se va poate remedia nimic în România. „Decât în două cazuri: înapoi la dictatură, îmi pare rău că vă zgârii urechile, sau fiecare alege soluții individuale”.

În final, Sorin Ovidiu Vîntu promite că are soluția însănătoșirii societății, punctând pe acele soluții individuale și recomandă „Clubul de Business SOV”, un fel de școală de bune practici într-ale înțelegerii felului în care funcționează o societate normală, bazată pe meritocrație și, de ce nu, democrație.

Articolul precedentDragnea vrea acasă de Paști. Judecătoria Sectorului 5 va analiza cererea
Articolul următorGorjul a avut prima groapă ecologică de gunoi, singura din județ, închisă acum pentru poluare! De gunoi se ocupă fiecare localitate cum consideră, în afara ADIS
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.